Thursday, June 18, 2015

Jam Dinding IKEA Hadiah Top Komentator

Hadiah Jam Dinding IKEA untuk 3 top Komentator

Hi korang...
Sebelum ni aku ada up entry pasal hadiah untuk top komentator product Sophie Paris kan...macam x cukup la...so aku tukar hadiah ok...untuk June 2015..3 orang top komentator akan dapat jam IKEA ni tp extra Heel Cream yg aku up hari tu untuk pemenang pertama...dan 3 orang lagi akan dapat product Sophie Paris....apa produknya aku lom pi tgok lagi...nanti Jumaat aku pi...kenapa 6 bukan semua 10 orang...sebab 6hb June birthday aku...so 6 is my lucky number...hanya bulan ni je tau...next month back to normal hanya 3 pemenang...


Kejap je masa berlalu kan...

Hari ni hari pertama puasa...pas tu pejam celik nak raya dah...

So..korang apa tunggu lagi...x semestinya kena jomen entry2 baru je...komen la entry2 lama jugak...bulan ni hadiah meriah...
Besar pahala mak aku cakap bila menghargai pembaca kan...
Aku ni x sempat nak buat entry banyak2 macam dulu..harap bulan puasa ni xde la terbeban dengan kerja sangat...harap sgt agar ada kesempatan untuk aku terus berblog...

Thanks korang yang awesome yang sudi support...tanpa korang siapa la aku ni....

13 comments:

  1. wah..meriah tu hadiah top komentor jun..:)

    ReplyDelete
  2. Lumayan hadiahnya..
    Sapa yang rajin, bolehlah dapat.
    Kita ni kejap on, kejap off online

    ReplyDelete
  3. wow.. statement retis top sangat.. hihihih
    nway all the best to you in blogging & kepada bakal2 winner tu.. gud luck!

    ReplyDelete
  4. Rezeki siapa lah tu agaknya...

    ReplyDelete
  5. ai pun sama SA.. sehari sehari pun dah bersyukur sangat dapat publish entry.. komitment kerja dan family agak sukar nak berblogging.. lebih2 lagi bulan puasa cenggini..

    ReplyDelete
  6. bagusnya hargai pembaca..
    kalau tuntutan tugas tak mendesak mana..memang akak buka blog dan blogwalking...
    tp tu lah..sibuk je memanjang..

    ReplyDelete
  7. wah best nyer....
    tapi mcm tak terkejar aje kalau tgk list :( hu hu hu....

    ReplyDelete
  8. untungnya diaorang..nak kena rajin la macam ni..heheh..tak sempat la nak kejar diaorang..hebat2 semuanya...

    ReplyDelete
  9. untung diorang hehehe.. raya dapat jam baru =)
    murah rezeki selalu yang murah2 hati suka kasi hadiah ni..

    ReplyDelete
  10. Wah bestnya dapat satu tu..Good Luck semua

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah