Tuesday, June 2, 2015

Bila Blogger Depan Kamera....

Blogger Dan Selfie Tak Boleh Dipisahkan....

Ni la perangai  masing2 bila dh berjumpa dah berkumpul...macam2 pesen selfie ada...kelakar je...bab2 selfie no satu...ye la sebagai kenangan kan...bukan selalu jumpa ye tak...sambil buat kerja sambil bergambar...macam ni la jadinya..korang jangan letih plak tgok perangai masing...ada mak budak ada yg single...eh macam sorang je single...haha...


Kami jadi mesra sbb ada yg dh jumpa...ada first time jumpa dan ada yg x penah kenal...


Me with AJ


Kami bertiga dah kenal lama...cuma jarang jumpa...first jumpa di SBB2014


First time jumpa Rara dan Aim


Bila selfie bukan main masing2


Kecikkan mukaaaa......


Groupfie sebelum balik


Sambung plak masa lepak kat Starbucks....sabo je la kan...


Lama x lepak bertiga...

Lama x selfie bertiga....see...ini la kemesraan dunia blogger...mesra di alam maya di bawa ke alam reality dan silaturrahim berpanjangan....itu yg aku harapkan andai dapat jumpa korang....korang...dan korang follower aku....kalau selisih kat mana2 jgn la segan nak tegur eh...kalau nak ajak gather2 pun boleh je...tp kena bg tau awal la kan....cuma kadang2 ada yg x nak tegur pun...x apa la..kita x leh paksa orang kan...

Sapa nak jumpa aku angkat tangan...hihihi...


18 comments:

  1. seronok dapat jumpa rakan blogger kan SA,,,

    ReplyDelete
  2. amboi...sonok la lepak dgn kenkawan sekepala... jeles tau kak! lame tak lepak ...yea laaa beranak kecik ni, susah skit la lepak dgn anak2 je laaa....hehehehe...

    ReplyDelete
  3. amboi seronoknya...jelesnya..:)

    ReplyDelete
  4. blalah blh jumpa blogger lain..:)

    ReplyDelete
  5. wah meriah uols... seronok la berjumpa get together gether.

    ReplyDelete
  6. blogger & lensa juga tak dapat dipisahkan.. hehe

    ReplyDelete
  7. Bab bergambar... ai akan jadi selamba kalau partner ai pun selamba.. tetengah orang ramai pun jadi..

    ReplyDelete
  8. Amboi sume nyer comel2 :)

    matalensajemariberceloteh.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. blogger dan kamera berpisah tiada kan SA :)

    ReplyDelete
  10. bila kekakak dating,hehehhehe

    ReplyDelete
  11. Tu la bestnya bila silaturrahim dipanjangkan ke alam realiti

    ReplyDelete
  12. sonoknyeeeee...dh nama pun blogger kan..mesti la suke selpie..hehehe

    ReplyDelete
  13. Syoknya dapat kawan kawan baru.

    ReplyDelete
  14. Ini la yg bestnya jadi blogger...dapat ramai kawan alam maya...;)

    ReplyDelete
  15. nak jumpa.. baru pernah jumpa beberapa blogger.. itupun yang tinggal tak jauh laa..

    ReplyDelete
  16. tak pernah lagi jumpa rakan-rakan alam mayaa

    ReplyDelete
  17. Bila dah berjumpa semua..Mesti lah kena amek gambar :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah