Friday, June 5, 2015

Hadiah Pemenang Utama Top Komentator June 2015



Hi korang....
Dah mkn ke.....25hb nanti aku akan umumkan pemenang top komentator so hari ni nak tunjuk hadiah bagi tempat pertama...macam kat atas tu ye....so pada yg nak menang product ni boleh la join top komentator blog aku ni...ni hadiag utk tempat pertama...
Macam yg aku janji dan dah mention bulan ni aku nak bg hadia utk 6 tempat teratas...maknanya tempat pertama aku dh sediakan...so untuk tempat ke 2 -6 aku tgh cari hadiah...yg tu tunggu ye....tgh mencari lagi...kenapa 6 tidak 10?
Sebab angka 6 adalah angka kelahiran aku...esok birthday aku yg ke 37 tahun...hihi...
Dah tua dah...xde special celebration ke?
Takde...ingatkan nk sambut dgn Dania...tp dia xde plak....next time la kami sambut....alaaa...birthday je pun kan....lgpun dah meningkat usia ni takde la rasa apa sgt...kalau budak2 ok la kan.....aku mcm biasa sibuk....macam2 benda nak kena settle....
So this year no special celebration for my birthay...kalau ada pi mkn2 ke aku update la nanti...

14 comments:

  1. wow..bestnya..siapa yang bertuah tu..

    ReplyDelete
  2. Hopefully esok ai tak lupa.. hehehe..
    Tak sampai 2 minggu lagi dah nak masuk Ramadhan.. ;)

    ReplyDelete
  3. eh... dah 37...tp x nampak pon mcm 37..awet muda sangat.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Kak SA... jangan sambut birthday tu sorang-sorang..kalau nak sambut..ajak along... Ahha.. nanti blnje along makan2... boleh? Secara percuma..hehe

    ReplyDelete
  5. kita xsempat dah nak masuk dalam senarai top commentator kak SA...xpelah, lain kali kita cuba nasib :D

    ReplyDelete
  6. semangat nak komen blog akak ni..:)

    ReplyDelete
  7. lagi semangat nak mengomen lagi ni

    ReplyDelete
  8. WAH WAHHH, sy dri hr tuu, tgk jer..kome2 menang..sobsss... penat berlari kejar nihh, hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah