Friday, June 5, 2015

Di Sebalik Tabir Kempen Telur Goreng Planta...

Pengalaman Indah Seorang Blogger

Hi korang...

Ok hari ni jom kita tgok di sebalik tabir Kempen telur goreng planta bulan lepas...yang I x kongsi kat sini...alhamdulillah dah habis task dah pun..ni yang last..pengalaman indah buat aku dan jugak kawan2 lain dari first task lagi....apa yg aku boleh cakap ini adalah satu pengalaman yg x mungkin aku lupakan...the best part bila PR event call mintak izin nak interview aku...x tau plak kuat TV3 ngan TV9...terus kecoh sedara mara call...kawan2 opis call..timeline fb penuh ngan komen...


Jom tgok di sebalik tabir....




Sblom di interview...baju aku tu kaler pepel...bila dlm gambar ni jadi lain plak... 






Masih melambai kat Ash anak bujang Farah Bubblynotes..credit photo to Farah





Ni masa  kuar dlm tv...x pasti TV3 or Tv9






Bergambar dgn Irma Hasmie





With Farah and Ash





1 more snap...Ash ni x pandang plak...





Dgn Idzwa blogger




Dengan Chef Zaidah

Berjaya Cabar Diri Sendiri....

Alhamdulillah semua dah selesai..
Good job planta...good job kawan2 yang lain..dan good job to mee too sbb sblom ni aku mmg x confident berhadapan dengan orang ramai...dah lama aku tinggalkan bidang tu...sekarang aku practic kembali untuk mencabar diri sendiri...harap client x serik nak panggil aku untuk jayakan program diorang...


Last but not least... i had a blast with Planta event!!!



*Restore Entry after terdelete..sorry for any inconvenienced caused......










8 comments:

  1. You nampak lagi cantik bila bercermin mata.. jarang dpt tgk u pakai cermin mata.. ;)

    ReplyDelete
  2. wahhh kak SA masuk tibi lah...bestnya :D

    ReplyDelete
  3. amboi kak..dah jadi retis..hihi

    ReplyDelete
  4. bestnya..bla la blh jadi mcm akak..:)

    ReplyDelete
  5. kan dah kata...sa uar tv 3...masa kat berita

    ReplyDelete
  6. bestnya ada pengalaman macam ni :)

    ReplyDelete
  7. WOW,,, mcm best ke sana sini kan, hehe~ untonglahhhhh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah