Monday, November 3, 2014

Berbikini Tepi Pantai....

Bukan aku ye....
Tak sanggup aku berbikini tepi pantai de.....pengsan ikan2 kang....
Si kembar aku ni la...Sabtu lepas berkelah dengan Ibu Ayah diorang....tadi Ibu wasap gambar....



Time kecik bleh la ko pakai bikini eh...
Dah besar Is a BIG NO....
Bikini tu pun xde la seksi mana...Kakak Dania punya lg pun...turun kat diorg
Sebab tu lain2 kaler....

Cuba teka....mana kakak mana adik?

Takde hadiah....just suka2 je....



18 comments:

  1. bikini hijau kaka.hehehe.betul ke?

    ReplyDelete
  2. Berkelah kt pantai pd ke kak? Cantiknya pantai.
    Kakak pakai bj hijau kot.

    ReplyDelete
  3. baju hijau tu kakak rasanya sebab kecik sikit

    ReplyDelete
  4. Adik pakai pink.. kakak pakai hijau.. ;)

    ReplyDelete
  5. Tak tahulah mana kakak, mana adik. hehe

    ReplyDelete
  6. dah besar pun boleh..tapi kena pi pulau yang tak de sapa dok tu la..heheheh

    ReplyDelete
  7. Salam, haha nasib baik budak2 lagi kak..btw, skang mcm dah trend budak2 melayu pergi travel pantai overseas dan berbikini..alahai~ daring sgt, masyaAllah~

    ReplyDelete
  8. amboi kome... sana tak sakit hati sangat beli bikini kekanak, sini pakai sekali dua masa summer yang tak seberapa pastu dah takleh pakai dah...sayang.

    ReplyDelete
  9. Kecik kecik ni la dapat pakai bikini..dah besar pkai dlm bilik air je..hihi..xthu lak mne akak mne adik..confused twin ni

    ReplyDelete
  10. aamboi...berbikini bagai...hahaha...yang pink adik...kakak hijau..sebab die duduk dekat air..kakak kena berani sikit

    ReplyDelete
  11. yang hijau tu kakak, kakak mesti berani masuk air dulu, hehehe

    ReplyDelete
  12. Terkejut saya..
    Ingat SA yang pakai bikini..
    Nauzubillah. Hehe..

    ReplyDelete
  13. haha..ingatkan akak yg berbikini..

    ReplyDelete
  14. suka sangat tengok budak2 kembar.... rasa macam comeyyyy sangat2 !

    ReplyDelete
  15. Sampai bila2 pun susah nk hezakan si kembar ni..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah