Friday, November 21, 2014

Sessi Sekolah Terakhir 2014


Hari ni merupakan sesi persekolahan terakhir....

Confirm anak2 x sabar nak bercuti....termasuk la anak dara ni....ni la time nak berehat puas2 katanya..

Seronok la Atuk dan Uwan kakak boleh bantu jaga adik2 sepupu....

Insyaallah kalau xde aral minggu depan nak amik kakak bawak ke KL ni...

Tapi bukan la sepanjang cuti akhir tahun ni...minggu depan je....

Selamat bercuti buat semua anak2..mana yang pergi jalan jauh tu Selamat bercuti...jaga diri baik2...

jaga kesihatan untuk sesi persekolahan yang baru...

Next dah boleh cari keperluan sekolah yang baru dah.....


14 comments:

  1. Slmt bercuti kaksk dania. Bestlah ibu ada anak teman seminggu di KL ye dok ;)

    ReplyDelete
  2. seronoklah Dania bersama mama..selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti kakak dania, mama sila siap sedia beli baju sekolah, buku dan barang-barang keperluan lain yer... he he he...

    ReplyDelete
  4. Masa cuti panjang inilah ada peluang ikut mama ye Dania
    Tapi mama kerja pun Damia kalau di rumah dgn siapa?
    Itulah sebab seminggu ajelah ye..

    ReplyDelete
  5. memang pun..Haziq pun sama..dok tengok calaneder sokmo

    ReplyDelete
  6. Selamat bercuti buat Dania..
    Jangan kata anak2 gembira.. mak budak pun rasa nak join sama.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. suka la kakak dah cuti panjang.. amboiii kemain kakak posing yer.. =D

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti..gunkan cuti dengan perkara yg berfaedah.. :)

    ReplyDelete
  9. happy holiday !! teringin sangat nak rasa zaman kanak2 yang eksaited bila cuti sekolah... mihmih

    ReplyDelete
  10. Dani sedang bercuti kat KL dengan akak lah ye ni..seronoklah dia dapat teman mama

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah