Friday, November 7, 2014

Sling Bag PU Leather Menanti Top Komentator November 2014

Berita baik untuk korang followers blog Suriaamanda....aku ada hadiah istimewa menanti top komentator November 2014...


Dalam gambar kaler pink ...kat luar mcm peach...


Ada long strap...kat dalam ye..malas nak keluarkan utk snap

So if sapa2 nak kan sling bag ni...mulai sekarang jom jadi top komentator blog aku eh....
Sling bag ni hadiah untuk pemenang utama dan 2 pemenang lagi akan dapat hadiah misteri...
Jom la korang...kita tgok siapa paling bertuah November ni...kita bertanding secara sihat ok...

All the best......


26 comments:

  1. wah.. hebat.. siapakah yg bertuah tu ye...

    ReplyDelete
  2. menarik sungguh hadiah tu..siapalah yang bertuah tu..selalu saya tak tersenarai..huhu

    ReplyDelete
  3. wahhhh menarik nie...kena koemen selalu la mcm nie..hihihi

    ReplyDelete
  4. Wah, ada hadiah untuk top commentor yer ^_^

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Jom komen byk2..kat entry lama pun bleh komen..

      Delete
  6. Akk, sy nk beg ni..cantik sgt...moga ada rezeki sy :)

    Salam jumaat kak.

    ReplyDelete
  7. Salam ziarah... Papaglamz mulakan komen yg pertama utk jdi top. Hujuhu

    Jom singgah
    http://www.papaglamz.com/?m=0

    ReplyDelete
  8. Wah... best ni
    Untunglah siapa yg dpt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh la join akak.....mn tau rezki akak leh bg kat anak dara tu..

      Delete
  9. hebat sapa yg jd top komentor:):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh la join mieja...mn tau rezki...panjang lg masa ni

      Delete
  10. alahaaiii..cantik..pink fevret kaler..

    ReplyDelete
  11. Cantiknya kak ;D Seronok kalau dapat.

    ReplyDelete
  12. Wahhh, rupanya sebelum-sebelum ni pun memang ada hadiah utk top komentar la. Tak tahu pun..hehehe

    ReplyDelete
  13. Wahh...pink..i loike..if dapat bestnya:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah