Wednesday, November 5, 2014

WW ~ Korang Faham x?


Assalamualaikum

Agak2 korang faham tak gambar kat atas tu?
Boleh komen dan share if faham...

17 comments:

  1. Masyarakat islam mati ditindas x de sape peduli. Org bkn islam mati, menangis bagai nk rak =(

    ReplyDelete
  2. Bihah dah follow blog ini
    kalau sudi folloow balik dan singgah sellalu
    http://bicarabihah.blogspot.com/
    terima kasih

    ReplyDelete
  3. Perkara yang sepatutnya kita benar2 bersedih dan bersimpati, hanya kita pandang dengan hujung mata. Yang tidak sepatutnya ditangisi, itu pulak yang kita raungkan....sungguh tak patut!...

    ReplyDelete
  4. paham sgt along...tu lah dunia.... org tekenal mati sebab eksiden menangis meratap beriya....tapi nyawa yg tak bersalah diragut dengan penoh kekejaman di pandang biase......moga2 dpt keadilan buat mereka yg tertindas....

    ReplyDelete
  5. kematian di burma, syria & gaza org buat tak thu..tp kematian paul walker semua org mengigtinya..huhu..inilah lumrah kehidupan..huhu

    ReplyDelete
  6. tak paham apa kena mengena dengan Paul Walker. PW mati eksiden...hiksss

    ReplyDelete
  7. beriya melalak sebab yg mati tu hensem... ermmmm

    ReplyDelete
  8. Salam, haha yg aku nak explain : org yg buat tu bajet dia sorang je yg menangisi semua kematian tu..aku Paul Walker mati memang aku sedih gila sbb lepas ni dlm Fast Furious dia takde, tp still aku tetap menangis bila umat islam di Gaza dibunuh kejam mcm tu...sama mcm yg lain2...kita as human being confirm lah sedih T_T...org yg buat pic ni je bajet..dia ingat dia sorang prihatin..huh! Poyo

    ReplyDelete
  9. Lebih sedih menangis melihat begitu ramai kematian dari hanya seorang bergelar pelakon.
    Memang dia juga manusia tapi itu bukan sebab untuk meratap pilu atas kematiannya.

    ReplyDelete
  10. Paham sangat...
    Orang yang takdak kena-mengena dengan kita, lebih mendapat perhatian.
    Yang seagama, darah seislam..pandang sebelah mata ja.

    ReplyDelete
  11. baca komen, lepas tu tengok gambar balik.... baru faham :)
    heran jugak bila Paul Walker mati, ramai yang nangis bagai nak rak... hmm

    ReplyDelete
  12. Sepatutnya kita lebih bersedih jika saudara kita meninggal dan bukan sebaliknya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah