Thursday, November 6, 2014

MR D.I.Y Seremban Prima

Ahad lepas....program x dirancang...melayan princess Dania aku tuh nak beli manik untuk loom band la...apa la...ada banyak order kawan2 la...jangan x percaya loom band tu dah boleh siap ada manik dan nama tau...ada jual rupanya huruf2 tu dan boleh ikat sekali ngan getah...pandai anak dara aku cari duit...ni ikut sapa la ni kan...yang best mama tukang keluar modal..untung dia sapu sorang2...hahahaha....sabar jer la...

So lepas tgok baby Umaira...kami ke Seremban Prima...sajer jer pun jalan2...kebetulan plak mencari hadiah untuk birthday baby Qisya genap setahun...

sapa x kenal logo ni kan...
boleh tahan luas kedai ni,...macam2 ada dan murah
Atuk ronda2 cari apa ntah + barang2 Dania


pose skit...

Acu tengah pilih pembalut hadiah

amboi...sukanya Qhaira



Tengok la baby Qhaira tu...

bukan main suka lagi...muka dah lebih kurang sama jer ngan Kakak Dania...sepesen je...sure ada yang ingat dia adik beradik ngan Qhaira...huhu....geram rasa nak gigit2 jer si Qhiara tuh...bam bam....
Dania happy giler la dapat apa yang dia inginkan...tu dalam bakul kat atas tu semua barang dia la tuh...untuk manik2 tu jer mama abih RM14 lebih kurang...bukan berkira...cuma heran...sekarang macam2 ada..ingat popular sekejap jer mainan loom band tuh...rupanya ada lagi...tenggelam dek viral jeruk mangga asam boi ngan lahirnya anak Rozita Che wan kan....rupanya masih hebat lagi...malah dah advance dah..macam2 hiasan leh buat...siap leh buat getah rambut lagi...macam macam...

12 comments:

  1. kedai DIY memang murah la SA, variety choice plak tuh. seronok kalau kite pi sana gak tau..

    ReplyDelete
  2. Sy belum pernah smpai kat kedai nie... kat shah alam ada jugak ke??

    ReplyDelete
  3. pandainya dania business...auntie mieja kagummmm sangat.....:):)

    ReplyDelete
  4. Ayu pun suka gie sini..dr takde apa nak beli..ada jer yg terbeli..he he he

    ReplyDelete
  5. Kedai diy harga dia ok..mmg kekadang sue prefer beli brg kt sini.

    ReplyDelete
  6. suka gak shopping kat DIY..murah2..

    ReplyDelete
  7. sha pun boleh jadi kanak2 rambang mata kalau masuk DIY.... syiokkk wooo bikin loom band tu...

    ReplyDelete
  8. Bestnya kalau anak-anak saya dapat masuk situ. Mesti rambang mata tengok barang-barang dalam tu.

    ReplyDelete
  9. Fiza suka pergi mr diy seremban prima ni sbb besar sikit dari tesco or kipmart

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah