Wednesday, November 12, 2014

Qhaira In The House


Assalamualaikum. ....
Hi auntie..hi uncle.....Qhaira datang lagi kat shini.....mamalong Qhaira ni shuke amik gambar Qhaira la...mamalong cakap nak tunjuk kat kawan2 mama....Qhaira dah besyar tau...dah pandai makan...nak buat semua sekali harung...nak merangkak ..nak duduk nak berdiri..cemua Qhaira nak buat...shenang kan...nanti terus jalan dan terus lari je...

Hi korang...nampak nau aku xde idea dh...nah amik la gambar2 Qhaira yg buat semua orang geram ni...tp tu sejak dah kenal orang ni ..dia dah susah nak senyum dah...ditenung nyer aku lama2...pas tu buat muka sombong...puas agah pun x nak dia senyum..sabar je la...tp dengan kakak Dania boleh terkekeh2 gelak...geram...dah malam hari Ahad esok nak pi keja baru dia nak bergurau dengan aku...eee...teruk tau...



Ni masa kat Giant...masukkan dia dalam bin penuh anak2 patung


Puas aku agah..x nak dia gelak...


Ni nampak la skit senyum tp muka masih poyo..


Cakkkk....masyam nyer muka...

Huh..x mo kawan mama eh...


Rambut pun dah boleh Ikat pokok kelapa...comel bangat...dah Ikat nampak lagi bulat muka dia yg mmg dah sedia bulat....rasa nak ku picit2 je badan bulat dia tuh...
Macam mn x bambam...dah start makan kan...cerelac x mo...tp apa orang besar makan dia pun nak makan...ermmm...pas ni layan bubur la erk...

Tak lama lg cuti sekolah kan...mana la nak bawak kakak Dania pi jalan ni....

Kebanyakkan tempat kat KL ni semya dia dh pi....

Ada cadangan x korang....






14 comments:

  1. Aah cuti sekolah nak dkt kan...bawa pi Lost World of tambun la syiokkkk...mesti Dania suka...tiket masuk plus hotel ada promo sekarang...grab cepat...ju dah pi tak tau bila nak repeat pi lagi hehhehe

    Qhaira ni cute sgt...geram auntie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lost world of tambun dh pi dh julia...dia pi ngan makteh dia...akak je x pi...

      Delete
  2. Comel Qhaira...dia ngan teddy bear tu lebih kurang sama dah hehe. Hurmm ... anim pun takda idea nak bagi ni kak hehe. Kena kuar dari KL la . Tak pun gi Kidzania tu ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya pi Kidzania la....dia x pi lg rasanya

      Delete
  3. bambam comel betul Qhaira..bawak kakak dania pergi jalan melaka pun okay gak kak..dekat pun dekat je dari seremban kan.sama je macam seremban-KL :)

    ReplyDelete
  4. Qhaira sgt comel...
    Cuti2 ke melaka pun best..x de lah jauh sgt kan...

    Kalo taman tema air, kat morib sepang pun not bad..
    Masa ni la peluang nk bonding ngan ank lama sket kan ;)

    ReplyDelete
  5. baru kita kenal siapa cik qhaira ni.. gebunya dia kak SA.. kalah cik sufi kita... Mama Niza

    ReplyDelete
  6. eh sama mcm umaira solehah, my little princess ,, dia pon pandai sekali gus semua. cam terkejut gak masa tu, cpt je....

    mamalong, sma la panggilan tuk makcik umaira solehah. hehe

    salam ziarah dr
    http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. comelnya qhaira..geram tengok pipi bulat dia..

    ReplyDelete
  8. Takpun bercuti ke tanah tinggi ke kak, japanese village ke, colmar tropicale ke..cameron ke..mesti sejuk :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah