Wednesday, November 26, 2014

Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

16 comments:

  1. Good Luck Kak..Bestnya dapat ole ole phuket

    ReplyDelete
  2. best of luck kak amanda.... happy segmen :)

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya kak

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  4. Good luck SA...lama la hai tak join GA...malas nk anjur GA hehhe terus buat pilihan di blog dan FB siapa yg setia...senang hhehhehe soon nak bg hadiah juga weeeeee

    ReplyDelete
  5. Kena buat entry tu yg agk leceh. Kn best klw bg link blog je

    ReplyDelete
  6. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    ReplyDelete
  7. bw dari segmen yg sama...good luck ya
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  8. ziarah kwn2 dr GA yg sama. gud luck sis ! :)
    jemput ke blog sy ye.


    ana-mizu.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. done follow. tq join GA saya ye! next time join lagi ye :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah