Wednesday, November 5, 2014

Takde Hati Perut Punya Perempuan...


Terbaca tentang arwah budak yang hilang tu..sedih...al fatihah dan takziah buat family arwah...tp dalam pada tgh bersedih tu..ada gak yg xde hati perut erk...
Sanggup buat status mcm tu kat FB...kot2 la terbaca kat family arwah ko nak ckp aPa...
Xde otak betul...paneh plak hati aku baca...
Kot x nk laki ko bermalam kat sana pesal ko kawen ngan tentera at the first place?
Cari la org biasa yg bleh berkepit je ngan ko 24 hrs....dh post kat fb ko delete plak aakaun ko sampai x sedar org dh awal2 copy....
Mcm ni nyer org pun ada...mcm sangap publisiti murah....

26 comments:

  1. salam SA, astagfirulah..ada jugak macam ni..

    ReplyDelete
  2. cmni punya orang pun ada..sebab itu la ada pepatah..fikir dulu sebelum bertindak..kesian..

    ReplyDelete
  3. Mulut jahat!!Tak suka la orang-orang macam ni..Tak nak la sampai kena kat hidung sendiri baru nak menyesal

    ReplyDelete
  4. teruk punya ttino. nak kena ganyang ni..

    ReplyDelete
  5. ini mg berita panas ni. dia dah malu kan suami dia. dan seluruh org kem tu msti perli hbs punya lah. haish isteri2 gini la yg blh bt cr gaduh dgn suami

    ReplyDelete
  6. sakitnyee hati..
    ada ke cakap camtuu..

    kalau la terjadi kat keluarga dia sendiri....
    baru dia tahuuuuu..

    ReplyDelete
  7. pengajaran dari cerita ni, jangan up status mengikut perasaan..kelak diri yang merana

    ReplyDelete
  8. semua nak diluahkan dalam FB.. tu la padahnya.. dulu kes apa tah..ada jugak yg buat camni.
    lesson..never been learnt..

    ReplyDelete
  9. Kalau orang jerman cakap pompuan mulut cam ni "Schlampe".. not a good word tho.

    ReplyDelete
  10. sampai hati pompuan tu...

    saya masih mengharap budak tu hidup tapi bila tgk bulletin utama smlm mengatakan dia meninggal sedih sangat..:( dah tertulis utkNYA...

    ReplyDelete
  11. FB boleh jadi medan utk menyerlahkan kebongokkan diri sendiri.

    ReplyDelete
  12. selambanya up macam tu... hurmmm tak kena kt dia bolehlah cakap camtu

    ReplyDelete
  13. orang bengong memang macam tu...
    kalau kena kat family die baru nak menyesal agaknya...
    jauhkan lah orang yang macam ni..amin

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Haaa....lain kali sila fahami dulu kerjaya lelaki yg ko pilih, dah camni, nak merungut2 camtu, xde perasaan ke~ bangga lah sikit suami kau bersusah-payah berkhidmat tahu...hmmm~

    ReplyDelete
  15. nie la akibatnye salah guna media sosial.. yg gatal poie pos kek fb sapo suruh.. aduhaii.. kesian suami kena perli nanti.. malu tu.. perikemanusiaan semakin kurg agaknye..

    ReplyDelete
  16. Dah tunjuk kebodohan tu, tahu plak malu. Pasni kompom la kuar statement fb dia kena hack. Husband ko dapat pahala tolong family arwah tak pasal-pasal plak ko dapat dosa. Tu la padahnya kalau tak guna otak dalam nak menulis sesuatu. Dah tu padam, kononnya takdak apa-apa. Padahal hati yang berkenaan dah retak seribu. Gerammm sangatt orang camni.

    ReplyDelete
  17. Owh boleh ea cmtu? Semoga kaka yang x puas hati tu sedar ape akan terjadi kalau anak die yang hilang kn.. Nauzubillah..

    Jom follow papaglamz

    http://www.papaglamz.com/?m=0

    ReplyDelete
  18. Astaghfirullah. Smp hati ppuan tu ye. Takziah pd keluarga budak tu.

    ReplyDelete
  19. amboii mulut dia.
    memang mintak cili ni.
    bercakap tak berlapis.
    selagi tak kena kat diri sendiri boleh la up status macam2 kat media sosial.

    ReplyDelete
  20. Wuhaiii,mulut dia laki xckp pape dia yg lebih2..... jgn smpi sok ko yg hilang xde sape yg nk tlng cari...;-/

    ReplyDelete
  21. klu kna kat dia mcm mana perasaan dia gamaknya..huhu

    ReplyDelete
  22. sengal kekadang orang camni.... dah itu tugas laki kau, memanglah dia kena stanby & bermalam untuk cari budak tu..... cer anak kau plak yang hilang, agak2 kau carik sendiri ke?? erghhh !! emo btol...

    ReplyDelete
  23. Boleh pulak up status camtu..patut doakan supaya cepat jumpe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah