Monday, November 17, 2014

Tudung Saji Nenek Hilang!!!

Uish...tudung saji hilang?????
Mesti kerja si kembar ni..xde org lain de...sure punya....sebab kat umah aku pun diorang suka main tudung saji...

Macam2 Ragam si kembar  dua beradik ni....nakal tu x yah ckp la....ni pun dapat gambar dari Ibu diorang...



Diam kakak diam...kita nyorok dalam tudung saji nenek..


Adeliya > buwerkkk....eleh..nenek dah nampak la...


Takpe2 nenek x marah...


Kakak minum susu dulu la iecha...kakak ngantuk...best pulak tido dalam tudung saji ni...


Abaikan si kembar yg agak seksi ...kat umah pakai seluar pendek je....

Tp itu la diorang...hari2 macam2 ragam...

Nak bagi diam pasangkan lagu Frozen kat hp....

Boleh ke diorang diam?

Xde maknanya....diorang nyanyi plak ikut lagu....ikut rentak dan step citer Frozen tu...

The best part diorang hafal lirik lagu tu....macam x percaya je...





17 comments:

  1. eh eh eh, sama pulak tiba-tiba cerita pasal kehilangan barang ni...muahahahhaa...Ash pulak sorok telefon Nek Ma dia...Bha ha ha...

    ReplyDelete
  2. Comel jerk baring dlm tudung saji..notty nie main tudung saji nenek..hehehe

    ReplyDelete
  3. Knk2 otak depa mmg cepat menyerap mcm span gitu..comel tgk di kembar ni. Sel otak tgh berhubung. Mcm2 ragam la diaorang ni kan.

    ReplyDelete
  4. buat tempat tidur pulak dia..nenak tak jadi marah ble tengok si kembar comel ni

    ReplyDelete
  5. comelnya diorang.. ~!! nak marah pun tak sampai hati.. haha

    ReplyDelete
  6. Haha... Panjang akal betullah diorg nih...

    ReplyDelete
  7. hahaha.. comel je gelagat dorang.. nenek nak marah pun tak jadi.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Lor...macam macam. budak budak memang suka main tudung saji kan.

    ReplyDelete
  9. Laaaa lai lai lai macam2 ragam la diaorg ni kan ..lawak pon ada..

    ReplyDelete
  10. alaaaaaa... SA pun suka dan hafal lagu frozen kan?? hehehee

    ReplyDelete
  11. Hehehe...seronok tengok diaorang aktif gini. Nak marah pun tak jadi.

    ReplyDelete
  12. huhuh..silap hari bulan kembang abis tudung saji nenek tu :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah