Monday, November 24, 2014

Loreal Beauty Countdown Contest....

Hey korang...ada berita baik la...haaaa...sila buntangkan mata anda...cepat2...hey sexy ladies out there....korang jangan tak percaya...Loreal Malaysia akan menghadiahkan sebuah kereta berharga lebih dari RM100K untuk pemenang utama Loreal Beauty Countdown Contest...kereta apa? eh...surpriseeee!!!!tapi yang nyata pihak Loreal menyatakan korang memang layak untuk memenangi bukan calang2 kereta ye...aku sendiri pun x tau jenama kereta dan dari mana...tp yang nyata bukan kereta keluaran tempatan....haaaaa.....entah2 antara kereta yang korang idamkan...kan?contest ini di jalankan setiap minggu dan mempunya pemenang mingguan..hadiah memang sangat2 berbaloi...so..apa tunggu lagi...jom la join Loreal Beauty Coundown Contest...


Mesti korang nak tau macam mana cara nak menang pelbagai hadiah yang best ni kan...memang senang sangat2...korang hanya perlu berbelanja untuk mana2 product Loreal dan berpeluang merebut hadiah menarik yang di tawarkan...Contest ni telah pun bermula dan akan berakhir pada 31st December nanti...

Tunggu apa lagi...jom join!!! syarat pun senang je....






























We're giving away amazing daily and weekly prizes over the next 10 weeks to reward our highest spenders! If you spend the most overall on L'Oréal Paris products by 31st December 2014, you'll drive home our Grand Prize - a brand new car worth over RM100,000!

HOW TO ENTER
  1. Spend over RM20 on L'Oréal Paris products
  2. Upload a photo of your receipt
  3. Answer the question below
  4. Shop more to increase your chances of winning
Sila layari http://www.lorealbeautycountdown.com.my/ untuk menyertai pertandingan ini....lebih banyak korang berbelanja untuk product L'oreal...lebih luas peluang untuk korang menang Grand Prize...sapa x nak pandu kereta baru pulang ke rumah kan.......

13 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah