Tuesday, November 18, 2014

Sehabis Comel Konon!!!


Mesti korang sedia maklum yang anak Cik Ta yang comel yang baru lahir tu kan?
Tp kalau dh mcm ni siap viral kan aksi2 konon comel mmg buat orang menyampah....aku tak tahu nak gelak ke nak menyampah dh....ntah hape2 perangai diorang ni...
Ntah apa la dosa Cik Ta tu agaknya siap ada yg konon kreatif jadikan viral..
If baby yg buat mmg la comel...If dh mcm tu ha ghuper nyer...mmg penampo la makan dia kan..suka sgt publisiti murah...Cik Ta tgok pun bleh panas hati....

Cukup2 la dgn publisiti murah idea x bijak ni....renti2 kan la...buruk kelakuan...
Agaknya orang Malaysia ni mmg suka publisiti murah kot..malu kat orang luar weh...

21 comments:

  1. Adoi la hai mcm2 peel org skrg ni. Renti kan la.. x de faedahnya pun...

    ReplyDelete
  2. cam menyampah pun ada ... mcm2 cara nak cari publisiti murahan.

    ReplyDelete
  3. Tak habis2... Kdg2 melampau betul viral kt laman sosial nih...

    ReplyDelete
  4. kan hakak gua dah emooo....
    kan?? sha tengok pun tak tahu nak gelak or what, yes memang sha dah muak tengok orang asyik pose pasal baby cikta macam cikta je ada baby, tapi tak payah kot nak buat benda viral camni, mungkin dia fikir lawak :) tapi kita tengok jadi meluat lak..

    ReplyDelete
  5. biasala..org zmn skrg nk kejar glamer je.glamer sb benda2 bodoh.benda2 ilmiah jarang2 dgr.

    ReplyDelete
  6. anak Che Ta memang cute.. yang sebelah tu pun cute jugak.. hihi
    Mama Niza

    ReplyDelete
  7. menyampah tengok..malu nak mengaku kenal klu gini cara..boooooo

    ReplyDelete
  8. AHHAHAHAHHAHAH. Macam2 pulak kan. T_T

    ReplyDelete
  9. Dia pun nak popular cam anak cik Ta jugak la tu.

    ReplyDelete
  10. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  11. True. Kadang-kadang ade gurauan yang keterlaluan juganya.

    ReplyDelete
  12. Rajin pulaklah dia meniru ye..anak che ta tetap comel

    ReplyDelete
  13. Kesian che ta.. apalah salah dia.. orang lain yang over lebih dari tuan punya diri..

    ReplyDelete
  14. Salam, hahaha...aku xrase dia buat benda ni sbb che ta ade buat salah ke apa...tp mmg ni saje cari publisiti...sengal jugak, tp aku tetap terhibur, haha nasib dia xbuat video (-..-')

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah