Friday, November 28, 2014

Tekak Mat Salleh...

Pagi tadi sarapan melayu...mee goreng telur mata, mama plak makan cekodok pisang...mama masih mengamalkan diet kan...x mo amik makanan berat sgt...tengahari plak bila tanya nak makan apa....jawabnya x kisah la....mula2 nak order bihun goreng...tp bila dapat tau mama makan mushroom soup dgn garlic bread...terus tukar nak makan spaghetti bolognese...amboiii....tapau makan kat pantry opis mama...


Sedap sgt la tu...


Kalau dh senyum confirm sedap


Pilihan Dania...


Garlic bread


Mushroom soup mama...


Alhamdulillah syukur nikmat dapat makan dengan anak dara ari ni...seronok tgok dia makan habis...dia mmg sgt2 pemakan...hahaha....confirm habis...
Mana nyer mushroom soup pun dia habiskan..
Hari ni baru rasa mcm complete mum...dpt tgok anak makan depan mata...dapat treat dia nak beli apa pun...
Sebelum ni mmg jumpa weekend je kan...so x  byk sgt aktiviti yang kami buat....
Rasanya nak hantar Dania balik lambat sikit la..
Agak2 atuk ngan uwan meroyan x?


14 comments:

  1. sedapnye mushroom soup n garlic bread tuh..

    ReplyDelete
  2. nampak sedap mushroum soup dengan spageti tu..

    ReplyDelete
  3. Sedapnye...bestkn dpt spend time lama2 dgn ank..uwan mesti x meroyan punya sbb sonok tgk mak dgn anak together2 gitu...

    ReplyDelete
  4. hahahaha amboi dia dania. nak makan sama western je.

    ReplyDelete
  5. Berselera sungguh dia makan..yang tengok gambar ni pun terliur..ekekek

    ReplyDelete
  6. paberet saya jugak garlic bread ngan mushroom soup.. hihi..

    tentu rindu wan nya kalau hantar lambat tu..

    ReplyDelete
  7. Seronok tengok budak2 makan. Sangat berselera!

    ReplyDelete
  8. seronok kan bila budak2 pemakan, tenang hati kita.

    ReplyDelete
  9. Selera lah akak sekarang nie kan..anak kat depan mata kan..sejuk hati akak tengok kan..hihi..cik akak tengah tunggu anak sedara je kak..rindu ngan mereka...hihi...

    ReplyDelete
  10. anak anak nak membesar hihi
    selera aja makannye ^^

    ReplyDelete
  11. Salam, hahaha dpd mihun terus tukar ke spaghetti tu kelakar.. :D

    ReplyDelete
  12. seronok tengok kakak dania makan..memang sedaplah tu kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah