Thursday, November 6, 2014

Kongsi Cerita Mistik Di Blog Suriaamanda....

Hey korang...jom kongsi pengalaman mistik korang nak?
Aku nak buat satu segmen dimana korang semua berkongsi pengalaman mistik korang yang pernah korang alami dalam hidup...sure ada antara korang pernah mengalami kejadian2 pelik dan berunsurkan mistik kan....x kisah la pengalaman ahli keluarga ke...pengalaman korang sendiri ke...korang ceritakan pada aku dan email...x kisah la citer mistik tentang apa...pengalaman korang menangani student histeria ke...jumpa entiti masa korang kat lokasi2 yang seram ke...korang terjumpa kawan korang kat tempat lain tap alih2 kawan korang kat bilik ke...haaa...mcm tu ...ok tak?
At least kita kongsi apa yang korang rasa...dan kita sama2 bincangkan daam ruangan komen...aku pun akan up kisah mistik yang aku alami jugak...ikutkan banyak..tp aku akan up satu persatu....tp korang kena sporting la bercerita...

email aku : suriaamanda@yahoo.com
Tajuk : Kisah Mistik Dalam Hidup Aku

then korang cerita apa yang korang rasa nak kongsi...once aku dapat email korang aku akan up entry based on true story yang korang email kat aku...then kita sama2 komen...satu hari satu kisah depends berapa banyak cerita aku terima dalam sehari...

ok x?

Ada yang nak join tak?

Kita sama2 tunggu siapa peserta pertama hantar kisah mistik dia...jangan la pendek sangat...buat la bagi citer tu menarik minat orang baca dan komen...bukan cerita yang dibuat2 tau...tp cerita mistik berdasarkan pengalaman sendiri....ok?

Segmen ni aku kan buat sampai bila2 dan based on email yang aku terima...aku akan up dan copy bulat2 ikut kisah benar yang korang kirimkan...dan yang pasti aku akan letak credit link kat blog korang...

14 comments:

  1. best segmen ni tapi tu la saya ni banyak tengok cerita seram je pengalaman seram ni kurang. kena ingat balik la.. kalau ada story best nanti kita email

    ReplyDelete
  2. Salam, aaahaha..klw camtu sy xdpt lah nak join kak, sbb Alhamdulillah, hijab sy masih tertutup, sy xnak pun hijab sy terbuka..T_T citer pakwe sy ade lah, hahaha, mmg dah salu nmpk dia tu~

    ReplyDelete
  3. xsabarnye nak bc cerita2 mistik ni..

    ReplyDelete
  4. cte mistik..menarik..suka bc je..xde pgalamn sndiri

    ReplyDelete
  5. wow.. menarik sungguh kak... ^_^ nanti nak pikir dulu ye kak ada ke xda pengalaman mistik

    ReplyDelete
  6. salamdear..cepat cepat sapa ada pengalaman mistik cpt kongsi dgn suria amanda..heheh

    ReplyDelete
  7. InsyaAllah ada masa nnt nk join juga lah..

    ReplyDelete
  8. tak sabar nak baca kisah2 mistik..

    ReplyDelete
  9. Kisah mistik ek... Hehe... Mmg ada tapi insha Allah.. Ada masa kongsikan...

    ReplyDelete
  10. nice idea... hahahhaa nak gak baca kisah kekawan....

    ReplyDelete
  11. Saya ada kisah masa duk kat asrama dulu. Nak kena flashback dulu.

    ReplyDelete
  12. Tak berapa nak ada lah kak..cerita lama pun dah up kat blog dulu..fiza jd pembaca je la nampaknya ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah