Sunday, November 30, 2014

Erra Fazira Belanja Remy Ishak Char Kuew Teow....


Gambar sumber FB ROTIKAYA

Cool...sangat2 cool....sempoi je Erra dan Remy Ishak kan....nampak mesra jer kan...seandainya ada apa2 antara mereka pun apa salahnya,..dua2 bujang kan...sama cantik sama padan...ohoi...nampak x apa yang aku nampak?
focus mata korang kat cili jeruk tu...mang aiii....maunya buasair jap lagi ni kang....banyak giler kot..ke marah si penjual tu?hahahaha....apapun....aku memang minat diorang berdua ni....
semua lakonan diorang memang best...especially Remy Ishak tu...
ehem!!!!

Selamat berhari minggu korang....aku dating berdua ngan Dania kat Mid Valley ni....

9 comments:

  1. SELAMAT berhujung minggu kak..cik nor dah kerja..:)

    ReplyDelete
  2. Slmt berhujung minggu dgn ank tersayang kak amanda

    ReplyDelete
  3. sedapnya..letak cili jeruk tu banyak2 pulak kan..hehe..selamat berhujung minggu kak SA..

    ReplyDelete
  4. dengar cite aritu ade berita remy kata die dah ada kekasih.. tp bukan erra la....huhuhhuu...

    ReplyDelete
  5. keluar pulak air liur tengok lada jeruk tu..best sangat kalau makan dengan kuey tiaw

    ReplyDelete
  6. sedapnya char kuew teow makan dengan cili jeruk tu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah