Monday, November 24, 2014

Bugs Lock Dari GA Mialiana

Hey....Bugs Lock dah sampai....dan seperti yang sedia maklum siapa yang dapat hadiah dari GA ni kena buat review...ada yg dh start guna ke..aku by this week la guna kot...ingat nk bg Dania pakai....dah pakai nanti baru tau result kan....


Parcel yg sampai..


2 packs of Bugs Lock


Special thanks to Mialina dan sponsor....
Insyaallah..nantikan review dari blog Suriaamanda nanti...x sabar nak review...
X sabar nak tau apa kebaikkan bugslock ni.. korang pun sure nak tau kehebatan product ni...dh cuba nanti aku share..

13 comments:

  1. Salam yahoo dah sampai (n_n) tahniah! xsabar nak tau how it will works ;D

    ReplyDelete
  2. nanti review ek.. kalau bagus boleh beli utk Emir..=D

    ReplyDelete
  3. dapat gak but belum pakai lagi ni

    ReplyDelete
  4. buglock ni pebenda? nak gak tahu..nnt tulis review ek

    ReplyDelete
  5. memang terbaik la bugslock nih..puasa hati pakai..

    ReplyDelete
  6. tahniah kak..tak sabar nk baca review akak..

    ReplyDelete
  7. tahniah SA..
    nanti buat review yer, kut-kut leh menang lagi =)

    ReplyDelete
  8. yeay dah sampai juga..selamat buat review nanti :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah