Saturday, November 8, 2014

Jawab Jujur Ok?


Meh aku jawab...ini yang selalu aku buat la kan...

Bila Bangun Tido Apa Yang Korang Buat

  1.  Tengok Handphone 
  2. Menung Jap....kemamaian
  3. Kemas katil
  4. tunggu turn mandi
Haaa...itu rutin aku kat umah sewa ni la....kenapa perlu tunggu turn mandi?
sebabnya housemate ku akan masuk bilik air tepat pukul 6.15am dan hanya akan keluar pukul 6.45am..agak2 la kan....kalau korang...korang menyirap tak?bukan x leh nak tegur...boleh jer...tp aku ni dah letih nak bermasam muka...nama pun duk satu rumah...apa plak cer kalau sorang pandang ke Selatan sorang ke utara kan...

Macam mana la aku ni x stress...kat opis stress...kat umah stress....

18 comments:

  1. Samalah kita ni. Tengok phone dulu. Hee

    ReplyDelete
  2. kak SA, jawapannya rahsia.. kikikiki

    ReplyDelete
  3. Bangun tdo capai hp.. duduk kemamaian.. baru bersedia nak mandi..

    psstt: mcm mana pun kena tegur jugak.. jangan terus senyap.. lama2 nanti lagi teruk stress nya..

    ReplyDelete
  4. Bgn tido terus p toilet. Alahai kesiannya kt akk. Apa la yg lama sgt kt toilet tu ye. Bil air kongsi2 byr kan?

    ReplyDelete
  5. bangun tidur je, tengok jam. kalau dah subuh, bangun kemas tempat tidur lepas tu solat.

    tapi kalau belum subuh, tidur balik. hahahhaa. kalau x, nnti pening kepala -.-

    saya pun x suka orang mandi lama sangat ni. entah apalah yang dia buat. kalau sekali sekala xpelah. kita pun faham. tapi ni hari-hari.. hmmm.

    ReplyDelete
  6. Sama la ngan saya. Tengok phone dulu, offkan alarm kat phone.
    Lamanya mandi, agak-agak ler orang lain pun nak guna jugak toilet tu.

    ReplyDelete
  7. d & c tu dibuat serentak. hehehe :D

    ReplyDelete
  8. ok la tu saling memahami.. macam I... memang tak boleh share2 rumah, penat hari2 nak hempas pintu hahahhaa.

    ReplyDelete
  9. haha okay, pasti akan tngok fon dulu :)

    ReplyDelete
  10. Tgk anak dulu... Lepas tu ke bilik air... Lepas mandi...bru tgk hp pula...

    ReplyDelete
  11. akak pun tengok HP dulu...kot2 ada msg penting yg masuk masa tgh tidur...
    almaklum akak ni kadang tidur nyenyak kemain...talipon bunyi pun tak dengar.

    ReplyDelete
  12. D.
    Saya baca doa dulu.
    Lepas tu terus pgg phone.
    Saya paling takut saat nak tidur..

    ReplyDelete
  13. Salam, haa~ aku terbangun tgk phone dulu, check jam..pastu terbaring lagi smbil bersyukur sbb masih hidup...
    tapi kena part aku tgk jam pastu tersedar yg aku dah terlambat g keje, mmg habis semua kesyukuran pun tak sempat..hahah :p

    ReplyDelete
  14. Hehehe mula2 bangu bersenam kejap kat ats katil ..tak terus bangun sebab kalau terus bangun cam tersentak gtu jadi pening ... Dah rasa segar baru la bangun terus ke bilik air mandi dan solat...Pastu kejutan anak2 ..

    ReplyDelete
  15. Tu rutin kalau hari anak2 sekolah ..Kalau hari tak sekolah bangun tdo relaks kejap kejutkan suami dan ana2 mandi dan solat sekali..

    ReplyDelete
  16. Tengok hp sebab bunyi alarm..tandanya kene bgn..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah