Friday, November 28, 2014

Contest Raja Komen "Food Blogger Malaysia"

Aku rasa ni kali ke 2 aku menang Contest Raja Komen di blog " Food Blogger Malaysia" ni walau hanya tempat ke 3...kali pertama dulu pun tempat ke 3 jugak tp x ingat plak bila...bertungkus lumus nak menang sampai kelam kabut jadinya komen aku kat blog beliau....macam caca marba je...semua gara2 nak mengejar si JMR...giler laju dia komen..sekejapan je dah beratus2...hahaha....apapun sebuah persaingan yang sengit dan sihat...semua nak bergelar juara kan....adat bertanding ada menang ada kalah..apapun kami seronok...bila menang lagi seronok...

Sebenarnya aku x alert pun pasak berita ni...tp ntah macam mana ternampak notification kat FB...aku kadang2 je bukak FB kan...so terjah la blog www.hazmanfadzil.com bila tengok keputusan...eh...betul la...siap ada 2 pemenang untuk tempat ke 3....alhamdulillah rezeki....terima kasih buat Food Blogger Malaysia kita....korang x kenal? nak kenal? nak follow?sila terjah link tu eh...


berita dari FB 

Pengumuman di blog

Nak bertanding lagi ke Suriaamanda????....eh..harus la...semangat nak berlawn balas komen ni...mana tau akan datang bulan depan boleh dapat tempat pertama...korang kalau rajin nak join pun bleh je...

Korang kena bertabah la bila masuk blog Food Blogger Malaysia ni...nama pun food blogger kan...masuk2 jer terhidang depan mata makanan lazat...perut kenyang jadi lapar...yang diet pun boleh gigil woo (aku la tu)...semua menggoda kalbu...dari menu biasa2 di pasar malam sampai la menu di hotel terkemuka...kalau di tadah air liur yang hari2 terliur ni maunya bertong2 dah....memang bikin panas je masuk blog dia...panas hati tak tenteram sebab banyak sangat makanan...lap peluh kat dahi weh....x percaya???korang terjah la http://hazmanfadzil.com..disana korang tau jawapannya...

15 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah