Thursday, November 6, 2014

Mamak Pun Jadiiii......

Balik dari jalan2 kat Seremban Prima tu Dania dan Uwan lapar plak...ingat nak makan kat Restoran Negeri tp sampai2 je kami kena halau sebab dah nak tutup...cisss...bleh plak nak halau...after this kami x nak terjah situ lagi dah...cakap elok2 x leh ke...phuiii....then decide pi mamak area umah...pi Al-Zain...murah pun murah kat situ...order pun cepat je sampai...

Abah ngan Mak khusyuk makan mee goreng mamak...
si kudut tu pun
minah ni memang sentiasa suka makan kat luar
mee goreng mamak
maggi goreng
Dania ngan maggi gorengnya...

Apasal anak dara ku ni gelap eh...hahahaha...bleh bg stetmen macam tu...ko mampu???sorry Dania...but siyes...anak mama ni makin gelap plak..x kan berpanas kat sekolah kakak oiii...
Sabar jer la...apa la sukan yang ko join ni nak oiii...
Takper la...x lama lagi cuti panjang kan...duk rumah je la kasik cerah skit kulit tu...muahaha....xde maknanya ...dia request nak ikut aku duk KL...boleh...bukan x leh...just x leh lama2 la...opis tu bukanx boleh bawak anak ...boleh jer..just aku je yang x berapa nak bawak anak selalu...kang ada lak yang x suka kan...tunggu la cuti sekolah nanti...
itu jer la aktiviti weekend aku yang ada pun....yang lain2 x penting...setakat pi kenduri tu macam dah biasa sangat...
Thanks tu Atuk sebab banje malam tu...

9 comments:

  1. megi goreng mamak fav kembar saya kalau pegi makan kat kedai mamak

    ReplyDelete
  2. sedapnya mee goreng mamak..fevret tu..

    ReplyDelete
  3. Mmg suka mee goreng mamak... Tapi x suka mkn di kedainya..

    ReplyDelete
  4. dania boleh geng dengan auntysha... suka makan luar... muahahhahaa

    ReplyDelete
  5. Terliur la plak tengok mee goreng mamak. Kat kelantan ni payah nak jumpa kedai mamak.

    ReplyDelete
  6. Tengok mee goreng mamak tu rasa dah lama sangat tak mkn mee goreng kat luar

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah