Sunday, November 30, 2014

Top Komentator November 2014


Hi korang...dh end November dah...esok dh December..
As usual aku nak annouce top komentator November 2014
3 tempat utama diatas adalah pemenang...

1. Siti zawiah
2. Azhafizah
3. Normi Nieza

Tahniah buat mereka bertiga..kepada yang tak berjaya cuba  lagi untuk December..
Mana tau ada follower baru nak  berentap plak kan..
So buat mereka bertiga diatas..tunggu hadiah sampai...mcm aku janjikan..Siti Zawiah akan
Dapat sling bag yg aku dah up awal November dulu...

13 comments:

  1. Alhamdulillah..ada rezeki..tq kak.. :D

    ReplyDelete
  2. Cik akak je sepi tanpa komen kan akak

    ReplyDelete
  3. Wah wah wah nama kita ada jugak hehehe .No 7 la ..Bila nak jadi no 1,2,3 ni hehehe ..Tahniah ya Ct,Fiza & Cik Nor..

    ReplyDelete
  4. tahniah buat semua pengomen tegar :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..cik nor terpilih..:) thanks kak..:)

    ReplyDelete
  6. tahniah semua..ingatkan tak tercalon sebab busy tak sempat nak komen..Alhamdulillah..thanks kak.

    ReplyDelete
  7. beg dah sampai..cantik..tq kak.. :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah