Sunday, November 23, 2014

Pemenang Giveaway BugsLock Gelang Penghalau Nyamuk


Alhamdulillah blog Suriaamanda adalah antara 30 blogger yang menang dalam giveaway yang dianjurkan oleh Mialiana ni...hadiah dah pun sampai kat rumah Seremban tp belum ambil lagi...kenapa x guna alamat KL kan...alamat opis ke...bukan apa selalunya barang x sampai ke tangan aku so fed up nak tunggu guna je alamat rumah Seremban...xper la kan..mana2 sama je....tp lagi selamat rumah Seremban la...
So...ada antara pemenang dah buat review ke? aku blom lagi ni...insyaallah akan start review lepas dah start guna nanti...of coz untuk Dania dan maybe aku sendiri la kot...nak pakai kan kat si kembar bila lak aku nak tau result kan...well nantikan review dari aku eh....

Thanks to Mialiana....teruja sangat SA menang GA......

9 comments:

  1. aww! tahniah kak! hikhik, konpem nyamuk tak datang dah... hehehe ^____^

    ReplyDelete
  2. tahniah SA
    saya pun baru dapat semalam
    lepas ni nak buat review plak kan

    ReplyDelete
  3. Salam, ha baguslah ko menang benda ni kak, sbb sy ad baca jugak pasal gelang halau nyamuk ni, xtau berkesan ke tak..so tggu review dpd kak lah dulu ya..hehe..tahniah menang! :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah