Tuesday, November 18, 2014

Tahniah Kakak Dania..



Assalamualaikum

Hi korang!!! Haih lambat bersiaran hari ni...bz byk kerja...ni pun time rehat..apa kes Dania...
Mlm td dia call...inform result exam hujung tahun dia..corot..dapat no 3...no 3 pun dah ok dh tu...xde la nk push sgt just curious mcm mn leh dpt no 3 sedangkan sebelum ni no 1...persaingan sengit kot kan...
Apapun tahniah kakak..mama bangga dengan kamu....
Esok ada majlis anugerah pelajar cemerlang....problemnya semalam aku baru dapat surat...aduhai...ingat mak2 yg kerja ni xde procedure amik cuti agaknya...pening mak ko nak...kena la mama amik cuti....

Sib baik minggu ni last sekolah.....So dia dh buktikan yg dia dh belajar bersungguh2 so kena la tunaikan segala hajat hati dia..anak sorang kan...dh la kurang kasih sayang ayahnya...aku la mama dan aku lah ayah dia...apa je tentang dia mmg menjadi keutamaan aku...risau dia berjauh hati kalau aku x balik...minggu ni sekali lg x dapat balik..ada 2 job on weekend. .nasib baik dh cuti sekolah...harap2 dia x terasa hati...mama cari duit lebih untuk kamu jugak kakak....

Sekarang ni aku dalam perjalanan balik Seremban....mmg surprise x bagi tau dia pun..
Cuma Mak Teh je yang tau. ..
Harap2 surprise menjadi....


18 comments:

  1. bagusnya pencapaian dia.. terbaik, semoga bertambah maju jaya ye kak dania..
    Mama Niza

    ReplyDelete
  2. Tahniah kakak dania. Smg terus cemerlang ye.

    ReplyDelete
  3. Tahniah Kakak...perjalanan Kakak masih jauh. Nenek doakan agar Allah SWT mempermudahkan perjalanan hidup kakak...

    ReplyDelete
  4. tahniah Dania!!

    cantik baju Bart Simpson tu!!

    ReplyDelete
  5. Tahniah Dania..NO 3 pun pandai jugak..budak2 sekarang memang bijak2..;)

    ReplyDelete
  6. Tahniahh! Hebatt tu masih top 3 :))

    ReplyDelete
  7. pandai dania
    tahniahhh

    aah budak2 skrg bijak2 skrg
    anak iols tu rs xdpt lah nak kejo no. 1-10
    xdpt kut nk rs dpt adiah kat stage tu
    sbb no. 1-10 pun dah dpt semua subjek 100
    ni anak iols dpt semua A dpt no. 18/29 ha caner
    xde lah nak push sgt..tp mcm perlu fight jugak nk dpt kecemerlangan
    sbb skrg nak masuk mn2 sekolah yg terbaik kementerian akan tgk score dr darjah 1

    ReplyDelete
  8. Tahniah, No.3 pun dpt hadiah gak tauu.. hrp2 suprise m'jadi&sis pun tabah jga ye...;-)

    ReplyDelete
  9. Tahniah kakak Dania. Terus buat ibu kamu berbangga yer sayang.

    ReplyDelete
  10. Bijak kakak dania..tahniah ye..teruskan usaha

    ReplyDelete
  11. Salam, hahhaa third place is not the 'corotest'...okay lah tu, haha budak2 yg dpt bawah lagi kesian..apa pun, bijak anak kau kak..tahniah ya :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah