Saturday, November 1, 2014

Top Komentator Oktober 2014


Tahniah buat 3 pemenang utama untuk bulan ni...yang x menang cuba lagi untuk November pulak ye...terima kasih sebab sentiasa support blog aku yang serba kekurangan ni
Tahniah untuk pemenang baru..
Siti Zawiah....
All the best untuk next top komentator....

Pemenang sila emails details di suriaamanda@yahoo.com
Hadiah akan di poskan bila dh dapat semua details...senang nk pos sekali...tp rasanya hanya perlukan details dari pemenang yg baru je ni....yg 2 org lg tu dh ada details dah....appreciate sgt2 bila dh dapat hadiah korang buat entry kat blog korang....bukan la nak glamer ke apa...just untuk maklumkan kat aku yg korang dh dapat hadiah..

22 comments:

  1. wah bestnya..... tahniah untuk pemenang ^__^ ada hadiah ye.. nak join hihi :)

    ReplyDelete
  2. Salam ..wah tahniah pada top 3 komentar.:)

    ReplyDelete
  3. Bila saya nak masuk senarai nih..letaih dah beratur kat belakang..ekekke

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah ada rezeki untuk bulan ni..buat entry tu dah tentu dah :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada pemenang dan semua yang tersenarai...

    ReplyDelete
  6. Bulan ini komen banyak-banyak lagi ye. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Siti Zawiah dan yang lainnya...

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat pemenang.. ;)
    Salah satu cara utk mengeratkan hubungan sesama blogger.. ;)

    ReplyDelete
  9. Tahniah pd semua yg berjaya.. :)

    ReplyDelete
  10. Bestnya dapat hadiah..
    Tahniah tau..
    Ada terselit kat bawah2 tu:)

    ReplyDelete
  11. akak,hadiah dah dapat,,terima kasih..cuma belum sempat nak update entry..

    ReplyDelete
  12. nampak macam lama je tak singgah... hihi
    tahniah ya untuk yang bertuah :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah