Friday, November 7, 2014

Feminine Hygiene Wash Open For Order


Ada yang nak mencuba FH ni tak...jenama Sophie Paris dan antara product terlaris dan mendapat permintaan ramai...

di datangkan dalam bentuk botol comel 80ml serta sesuai untuk di bawa kemana2...boleh simpan dalam handbag  dan jugak 100 ml untuk  kegunaan lama...

Sekarang aku buka order 

Harga untuk Semenanjung

80ml > RM10.00
Postage RM6.00

100ml > RM12.50
Postage RM6.00

Harga untuk Sabah Sarawak

80ml > RM12.50
Postage RM 10

100ml > RM14.90
Postage RM 10

Kalau berminat boleh email aku

suriaamanda@yahoo.com

tutup Order Isnin 10hb
Pos Selasa 11hb..

Kalau ada yang nak place order sila email...nanti aku inform no account...

10 comments:

  1. mama ada jugak join sophie ni kak SA, tapi tak sempat nak tengok catalog , sufi dah tengek dulu..

    Ikhlas Dari : Mama Niza

    ReplyDelete
  2. Salam kenal dan salam singgah...

    ReplyDelete
  3. Smg biz akk semakin maju dan dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  4. sy pernah guna yg avon..yg ni ok ekk..

    ReplyDelete
  5. Sangat best gune feminine wash sophie paris ni..nanti fiza linkkan entry fiza tu ke sini ye kak..ke amek info price tu boleh ke

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah