Friday, November 7, 2014

Rentetan Style Posing Mengikut Tahun


tgok karikatur kat atas tu memang betul kan...style dulu2 dan zaman sekarang banyak sangat beza...jauh betul bezanya...

1990 > menggunakan kamera kodak...dan gaya adalah statik berdiri begitu je...

2000 > Bergambar siap lompat2...lagi tinggi lompat lagi bagus...

2010 > Dah mula selfie guna smartphone...menjadi trend sampai la sekarang...

2014 > Hey dah ada monopod la....lagi senang x yah nak suruh orang lain amik gambar....

Nampak x....hehehe....betapa dari tahun ke tahun terlalu banyak perbezaan...akan datang kita x tau lagi pulak macam mana kan.....

just wait and see....

15 comments:

  1. silap silap nanti wujud camera yang terapung. hahahhaha

    ReplyDelete
  2. Mama tak pernah ambik pic style lompat lompat tu...pasal segan nampak berbegar apa yang tak patut hehehe

    ReplyDelete
  3. Betul tu. Teknologi semakin maju dan canggih.

    ReplyDelete
  4. hahaha...btoi3...
    klau dl guna kodak kena tngkp gmbr btl2.nti x elok rugi plak kodak tu

    ReplyDelete
  5. ha a ek.. dulu sape ada camera kodak dah poyo gile kan.. kelakar..

    Ikhlas Dari : Mama Niza

    ReplyDelete
  6. yg 2014 tu xsnonoh betul..hahaha dlu time zaman2 kamera kodak kena senyum betul2 dulu...bru blh amek

    ReplyDelete
  7. akan datang just tayang muka kat cctv yang merata ceruk, or just google image muka sendiri jer nnt.. kot kot ada instant view tayang setiap inci muka sorang2 nnt hehehhe. eh scary la.

    ReplyDelete
  8. Salam Perkenalan Suria.Very true memang macam2 stail bergambar..creative dan interestingkan.bab monopod tu yang tak larat nak buat in public hehe.Jemput datang blog yer su .semoga terjalin ukhwah

    ReplyDelete
  9. Selfie tu tak pe lagi. Yang seksi meksi tu yang tak leh blahnya.

    ReplyDelete
  10. Sekarang ni dah snap gambar, kalau tak cantik boleh delete.
    Kalau dulu kena tunggu cuci gambar baru tau camna rupanya

    ReplyDelete
  11. sopan jer ambik gambar zaman dlu..:)

    ReplyDelete
  12. Sangat berbeza..perubahan zamanla katakan..yg dulu2 lg cool..berdiri tegak je yg sebelum peace tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah