Tuesday, November 11, 2014

Melayan Anak2 Di Pantai....

Memandangkan anak2 x sabar nak mandi manda....suruh makan pun x nak sebab dah excited sangat2. ..bukan main laju masing2 turun ke laut...tp memandangkan masing2 masih di bawah pengawasan so Ayah si kembar jaga dulu while ibu dan mama tgh sibuk makan...x lama lepas tu baru join....xde la mandi sgt just melayan anak so kami yg mak2 nijadi budak2 balik....sesekali melayan ...cuma cuaca x ok la wakau x panas tp terasa perit udara pantai bila kena ke kulit..x semena2 aku sunburn...perit muka ni...dh 2 hari pi keja without any make up....


Dua beradik kembar ni x hirau dh keliling...leka main pasir...


Amboi Qhaira....dia pun sama...geram2 di tgok air...


Tgok la tu...sib baik daddy melayan


Ibu si kembar


Susah nk amik gambar Diorang get ready


Cuaca x panas tp mcm terik dek udara pantai...

Apapun kami semu happy bila anak2 happy dan yang penting mak abah happy...
Cuma gangguan mat rempit tu je la buat kami rasa x best...
Aku bz la korang..nak join GA kawan2 blogger dan nak Blogwalking pun agak terhad
Nanti bila2 aku free aku dtg bertandang kat rumah korang....mana yg dh follow aku tu...nanti aku balas kunjungan....

Hey aku ada menang something best dari blig Ciklilyputih...nanti dah dpt info aku umumkan kat sini eh...



20 comments:

  1. syoknya mandi laut...qhaira yg kecik tu pun berani dia ye mandi laut...takut pedih mata je ;)

    ReplyDelete
  2. Comelnya baby Qhaira tu. Geram tgk! Kak, mcm taip rushing je. Hahahahaha!

    ReplyDelete
  3. bestnye..kite nak bwk qisya mandi pantai tp xtau lagik bile..hehe..

    ReplyDelete
  4. Main pantai walau tak panas tapi kalau dah waktu mentari timbul memang terasa bahangnya
    Tapi bebudak mana kira panas janji dapt main air happy tak terkata..

    ReplyDelete
  5. dah lama tak bawak anak main air laut...insya Allah, awal bulan 12 nanti ada konon2 family day sendiri2...nak juga bawak...

    ReplyDelete
  6. Budak-budak la paling seronok dapat main air gini.

    ReplyDelete
  7. geramnya tengok baby qhaira duduk tu..comelnya dia.

    ReplyDelete
  8. teringat masa kecik2 dulu lepas tengok gmbar diorang..hehe

    ReplyDelete
  9. bestnyeee mandi laut.. lame sgt dh xmandi laut..huhu

    ReplyDelete
  10. seronoknyaa....bdk2 memang suka dengan air kan....leka bila dah dapat main tu:)

    ReplyDelete
  11. berani nya si kecik tu..anak saya umur 3 tahun baru berani pijak pasir kat pantai..heheh

    ReplyDelete
  12. seronottttt..bebudak memang dah jumpa air lupa makan, keluar dari air baru kelam kelibut lapar.

    ReplyDelete
  13. Ya Allah...happening yer diorang mandi pantai SA...ish kalo Qi sure seronok berganda kalau dpt join hehehhe

    ReplyDelete
  14. Mana sand castle? Auntie nak tgk.
    Alatan lengkap dah tuuuxD

    ReplyDelete
  15. dulu kecik kecik sukalah mandi pantai tapi dah besar ni malas dah nak ke pantai pun sebab takut sunburn..hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah