Thursday, November 20, 2014

Sharing Is Caring...


Hi korang...
Walau korang rasa korang sihat...x semestinya korang betul2  sihat ye....
Kena betul2 monitor...
Kadang2 penyakit menyerang tatkala kita sihat...

Jom sama2 jaga kesihatan....


17 comments:

  1. betul la SA...bila Acik check, Acik kolestrol tinggi

    ReplyDelete
  2. sakit tanpa sedar..orang sekarang jarang bersenam macam saya

    ReplyDelete
  3. jaga lah kesiahatan kita..peka dengan setiap perubahan pada badan kita..

    ReplyDelete
  4. Kesihatan kena jaga.. Makan pun jangan main bedal je. Hehe. Senaman kena buat jugak.

    ReplyDelete
  5. penyakit tak sakit yang orang selalu lupa nak check....
    darah tinggi,kencing manis dan kolesterol.
    tiba-tiba dapat heart attack atau stroke biaanya bersangkut paut dengan 3 keadaan ni tapi ramai ja yg buat tak kisah....moga kita tergolong dalam kumpulan yg ambil berat hal kesihatan...kannn..bukan apa...kesian kat anak kalau kita sakit.

    p/s
    tahniah untuk kakak dania....moga terus cemerlang

    ReplyDelete
  6. Ya Allah ... takutnya tengok simptom2 tu. Mohon agar dijauhkan dari penyakit-penyakit berat seperti tu kan kak ...

    ReplyDelete
  7. tanpa disedari penyakit menyerang..bahaya tu

    ReplyDelete
  8. kena pastikan kita pergi jumpa doktor jika ada simptom-simptom berkaitan...
    Jangan makan ubat sebarangan atau kongsi ubat dengan orang lain

    ReplyDelete
  9. penyakit yang kita tak sedar
    bagus perkongsian ni.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah