Friday, January 30, 2015

Sarapan Pulut dan Rendang Daging

Ya allah dah petang baru nak citer pasal sarapan pagi...ko dah kenapa Suriaamanda?...hahahahha...hari ni aku sibuk giler kalau korang nak tau...dengan bos suruh cari tempat makan...dengan nak amik kerja2 yang kawan depan aku ni bagi sebab ari ni dia last day...dia cuti bersalin 2 bulan...semua kerja2 dia aku kena take over...aduhai...memang x dapat nak tgok blog...rehat pun sekejap je...

So..sarapan pagi hari ni di taja oleh Siti Elyna...dia bawak sebab pas ni dia nak cuti 2 bulan kan..cuti bersalin...macam aku ni x makan pulut..ada plak yang terpaksa bagi bantuan kecemasan kang...x pun takut plak ambulan yang jemput aku kang...hahahaha...tp aku amik jugak then makan rendang tu dengan roti..haaa...ko mampu makan rendang ngan roti?


muka2 happy dapat makan pulut ngan rendang


Ni plak pinggan aku...nampak roti potato aku tu?


ni si Nazril la ni nyer idea...Hj Burn nak try makan pulut ngan susu...sebab sebelum tu Nazril makan macam tu...saje dia nak test makan mcm tu...ermmm...pelik....


Alhamdulillah rezeki hari ni....

Special thanks to Siti...selamat berjuang...selamat berpantang...semoga Siti selamat melahirkan baby yang comel...

Kita jumpa lagi pertengahan Bulan 4 Insyaallah...

18 comments:

  1. Sedap gila kak! Nak request kat mama la esok...kalau dia layan...

    ReplyDelete
  2. Wah.. dah lama tak makan pulut.. rendang lagi.. wah... hangus diet macam ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. sedapnyeee! eh SA, kalau org utara ni mmg makan pulut lemak dgn susu pekat manis.. ataupun kdg2 ketupat palas tu cicah dgn susu hehehe

    ReplyDelete
  4. sedapnya makan pulut dengan rendang..MIL suka buat breakfast pulut :)

    ReplyDelete
  5. Pulut kuning tu sedap kak . Sian akak tak boleh makan. Tapi akak makan je roti dengan rendang..

    ReplyDelete
  6. Sedap tu pulut kuning dan rendang..Kena SA tak makan pulut??pening ye??

    ReplyDelete
  7. Sedap tak makan pulut dengan susu? Kalau makan dengan santan dan durian, dah tentu sedap. :)

    ReplyDelete
  8. alahai, sedapnya pulut dan rendang.
    slurppp

    ReplyDelete
  9. saya ni kiranya hantu pulut jugak, tak kira jumpa pulut apa pun, mesti makan.
    maybe setengah orang takleh makan, sebab angin

    ReplyDelete
  10. Ada member kat ofis tu ... kalau makan pulut kuning nie confirm tak buat kerja sebab buat dia mengantuk nak tido.... tapi kalau makan dengan roti tu tahan lagi... cuma makan pulut dengan susu tu adalah unik sangat....

    ReplyDelete
  11. Pulut cicah dengan susu tu memang agak pelik..huhu

    ReplyDelete
  12. woah syok la kan.. makan daging dengan pulut.. mana la nak cari tgh bulan ni. esok nak pi cari

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah