Wednesday, January 7, 2015

Pes Tom Yam Kung Thailand



Yeayyyyy...Tom Yam Kung Thailand sudah mariiii!!!!!


Haaaa....bestnya dapat lagi sebotol pes tom yam kung ni ha...yang aku beli last year tu ada kat Seremban...tiba kawan aku yang balik Kelantan ari tu bawak stok..aku x amik yang besar yang biasa aku guna tu..aku amik yang kecik ni RM10...hehehee...ini pun cukup buat tom yam 3 kali ni....ermmm...bagai terasa2 di bibir  ni....bila nak buat x tau la...la ni sibuk kerja balik lewat kan....bahan ada ayam je plak kat umah...aku lagi prefer tomyam seafood...next la buat..agak2 x sibuk nanti kan....thanks to Nazril...kalau mu kelik Klate lagi bagitau deh...nak kirim banyak skit....huhuhu...main belasah je cakap..ntah betul ntah tidak...


13 comments:

  1. Puas hati kalau buat sendiri tomyam ni..

    ReplyDelete
  2. nani tak pernah buat lagi tom yum kung ni. dah ada pes boleh laa try and error. hahaha :D

    ReplyDelete
  3. baru lepas makan tom yam ja tadi..heheh

    ReplyDelete
  4. tom yam feveret maria. nanti sis masak ajak maria mkn tau, haha

    ReplyDelete
  5. Alaaaa kalau akak masak tu silalah panggil kita untuk mencekik. :D

    ReplyDelete
  6. Salam, wahh sedap ke ni? Sy suka tomyam ayam..hehe

    ReplyDelete
  7. Kat rumah ada sebotol besar pes tomyam tapi jarang buat sebab jarang masak tomyam, kalau buat pun atas permintaan.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. ala... mana nk dapatkan ni.. sedap ni..

    ReplyDelete
  9. Akaka...nanti kirim sarawak satu pes..tapi nak.btol.besar..hihi...boleh lah k akak...tom yam memang fav cik akak..

    ReplyDelete
  10. Kita pon nak rasa jugak la ..Nanti boleh la jemput kita datang makan sekali yerr akak

    ReplyDelete
  11. Sedapnya..fiza beli pes tomyam kat mydin tak berapa nak kung sangat.kucewa :(

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah