Wednesday, January 7, 2015

Lunch Jumaat Lepas di Food Court NuSentral

Actually this is my second time makan kat food court Nusentral...entah kenapa rajin benau plak aku ikut diorang pi survey barang...selalaunya rehat waktu hari Jumaat aku lebih suka tido je....punya la ramai orang...nak duduk pun kena tunggu sebelah orang yang tgh makan dan nak abih makan..sampaia olrang tu x selesa..sorang jaga tempat pas tu aku dan Mira pi order makanan..kitorang pilih gerai goreng2 jer Penang apa ntah.....kejadian minggu lepas je pun aku dah lupa...nampak sangat macam2 benda fikir

Jom tgok apa yang kami order....


ni Penang fried noodle with seafood...sorry aku dah lupa nama dia...


Penang Fried Wantan with seafood


Yee Mee Kantonis kot...pun aku lupa

Harga setiap hidangan xde la mahal sangat dalam RM9.90 untuk satu hidangan termasuk tax...sedap pun sedap...rasa macam x puas jer makan kan...nanti boleh je repeat lagi...banyak betul kedai or gerai2 baru bukak kat dalam food court ni...dah bertambah2 dan for sure orang pun bertambah...bagi pencinta makanan macam aku boleh jer pi cari makana2 sedap dan review...cuma blom ada masa terluang je lagi....

Korang kalau nak cari makanan sedap dan dah jemu makan kat tempat yang sama boleh la cuba pergi ke food court di NuSentral...macam2 ado..masakan Korea pun ado....

Food Court NuSentral
Level 3

12 comments:

  1. semua menu ala2 mee jer.. apapun nampak sedap jer, belum rasa lagi.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Hurmmm..... dah ada food court yea.... so nanti bila2 free boleh la cuba makan kat sini pulak

    ReplyDelete
  3. alahai mee goreng mamak. lama betul tak makan ni.
    kat sini susah nak jumpa

    ReplyDelete
  4. banyak pilihan mee nampaknyaaa :D

    ReplyDelete
  5. gambar no.3 tu buat Za lapaq..hahah

    ReplyDelete
  6. Salam, mmg silap lah aku pegi blog kak ni waktu lunch camni kak, belum makan lagi ni...lambt nya nak pkul 1~~~ wuwu

    ReplyDelete
  7. Emmm...tak.dapat menahan tengok mee goreng tu..hihi..udang..kemain beso nya

    ReplyDelete
  8. Udang tu buat kita rasa cam nak makan jer laaaaaaaaaaaaaaa.................

    ReplyDelete
  9. Belum berkesempatan nak pergi NUSentral ni kak :(

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah