Monday, January 12, 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com



Syarat-syarat penyertaan yang sangat mudah:

1. "Follow" Bubblynotes.Com dan G+ +Farah Waheda Wahid. > Dah lama follow dah....

2. Buat satu entri bertajuk "1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com".

3. "Copy" gambar "mini giveaway" di atas ini ke dalam entri tersebut dan pautkan gambar di atas ke entri ini.

4. Nyatakan apa-apa sahaja perkara mengenai www.bubblynotes.com atau Farah ke atau Ash ke... Ikut suka dan ikut kreativiti masing-masing... Nak panjang sepanjang-panjangnya pun boleh. Nak pendek sependek-pendeknya pun boleh. 

5. Tinggalkan "link" penyertaan di ruangan kotak komen.


Farah dan Ash bukan la perkara asing dalam hidup Suriaamanda...the only adik dalam alam maya yang firstly rapat dan kami berjumpa di Sepetang Bersama Blogger anjuran Denaihati...selepas itu pertemuan demi pertemuan diatur...cuma masih belum berpeluang menggomol ash...first jumpa kami memang macam dah kenal lama...mesra as adik dan kakak until now...malah tiada rahsia antara kami kan...cuma lately kami kurang berjumpa atas kesibukkan masing2...well korang kalau jumpa Farah...korang akan tau bagaimana nak menghargai seorang teman...trust me...impian aku sekarang cuma satu...nak gomol si ash tu...dari lahir sampai sekarang belum jumpa2 lagi...Adik...aturkan jejak kasih ini segera!!!

Tarikh tutup 31 January 2015..

21 comments:

  1. wahhh dah lama ye kenal... jeles plak bila blogger2 pernah berjumpa ni...
    anyway, gudluck kak amanda !

    ReplyDelete
  2. Nak gomol Ash yg comel tu kan..selamat bersegmen kak :)

    ReplyDelete
  3. kira rakan blogger yg kenal rapatlah ye SA..mmg wajib la sokong GA member.hehe btw gud l;uck.semoga ada rezeki gomol si ash nti..:)

    ReplyDelete
  4. terima kasih kak long ku sayam ehhh sayang..di atas kegigihan taip entri malam-malam... all the best dan jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    *jejak kasih tu ok, nanti kita aturkan...

    ReplyDelete
  5. Good luck SA
    GA awal tahun ni..

    ReplyDelete
  6. gud luck SA
    dah rapat la SA dengan sis Farah ni

    ReplyDelete
  7. singgah :)

    http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini.IbuNoey follow blog Farah ni juga.suka tengok keceriaan dia.

    ReplyDelete
  9. dah lama xjumpa farah.. last jumpa sblm ada ash lagi. nak dating2 roger lah DN sekali ye. heee... ^_^

    ReplyDelete
  10. Moga berjaya..
    Moment yang indah kan.. ;)

    ReplyDelete
  11. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  12. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  13. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah