Thursday, January 8, 2015

Nostalgia 1990an


Aku rasa kan..Ini bukan pasal sapa lahir tahun 1990 an ni....maybe sapa yg bersekolah tahun 1990an sbb aku ingat...memang Zaman aku semua benda tu wujud....hihi...
Sgt2 nostalgia..
Sape sama zaman ngan aku
Apa komen korang...jom share!!!


21 comments:

  1. zaman tu je paling happening..zaman sekarang kanak2 dah banyak tak kenal semua permainan kita main dulu

    ReplyDelete
  2. hahahah. nostalgia dulu dulu :D

    ReplyDelete
  3. haha..main zero point tu best..:)

    ReplyDelete
  4. Dulu payah nak jumpa teknologi macam sekarang.. tapi memang happeninglah.. kalau nak main.. takdenya nak main dengan geng perempuan.. lagi best main dengan bebudak lelaki.. kehkehkeh..
    Sekarang anak2 memerap dalam rumah layan game, tengok tv.. eemm.. tak aktif macam maknya ni.. ;)

    ReplyDelete
  5. Tepat sesangat..Jam tu akak pun ada, hehehe

    ReplyDelete
  6. Hehe yg kereta tamiya tu mmg gila mengumpul waktu kecik dulu sbb ada geng main dgn adik lelaki...

    ReplyDelete
  7. teringat kenangan masa kanak2 dulu..hehe..2,3,4,7,10,15..

    ReplyDelete
  8. Memang tahun 1990 paling byk kenangan zaman kanak2

    ReplyDelete
  9. saya lahir tahun 80..memang masa dok membesar benda2 ni la yang dok jadi hiburan kadang2 heheh...memang termenung panjang kalau ingat nih..ehheh

    ReplyDelete
  10. banyak yang atas tu pernah di buat ,, zaman sekarang dah xmacam dulu2 . semua budak2 sekrang sibok dengan gadget masing2 .., cepat nya zaman berubah

    ReplyDelete
  11. ada banyak lagi sebenarnya kan. hehe zaman skrg x de budak buat bnd nie lagi..

    ReplyDelete
  12. saya!! angkat tgn tinggi tinggi ni!! :D

    ReplyDelete
  13. dah alma tak makan gula-gula getah hitam tu

    ReplyDelete
  14. Hahaha...gelak jap....
    Lucu eh....makan gula2 warna warnj...tu yang tak menahan kak...serius berebut nak beli waktu tu...belum lagi part gula kapas tu..baru je bukak bungkusan kat kedai..terus habis..kiki

    ReplyDelete
  15. haaahhh, betul sgt tu :D main lompat getah, cop tiang punn

    ReplyDelete
  16. Zaman ni masih budak2 lagi, belum masuk sekolah. ;D hee

    ReplyDelete
  17. Hehehe dulu kinat tahap gaban ngan NEW BOYZ..Sejarah Mungkin Berulang..Walau engkau kutinggalkan..Alahai sejarah betul la kan ..Teringat la pulak ..

    ReplyDelete
  18. Paling ingat masa sekolah rendah main zeropoint,pondok2,rondes tu sampai ke petang..balik kena marah sbb dah rupe ape kan..sekolah menengah pulak ada kawan tu die hard fan new boyz sampai tak larat nak dengar dia nyanyi je..huhu

    ReplyDelete
  19. zaman kanak-kanak la yang paling best

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah