Friday, January 23, 2015

Saya Nak RM150 Product Percuma Dari Nile.com.my

Bersempena dengan Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi...Nile.com.my nak bagi peluang kepada kita semua untuk memenangi product mereka bernilai RM150. Wah....menarik ni...aku x pernah lagi join Giveaway mcm ni...so..nak cuba nasib mana tau kalau ada rezeki kan...sebelum ni pernah ternampak giveaway ni tp x berani nak mencuba....

Nile.com.my yang merupakan online shopping Malaysia yang menjual baju muslimah , Kasut , Beg , Barang-barang Gym , Buku , Barang Dapur , dan banyak lagi akan melancarkan GiveAway semasa Tahun Baru China iaitu pada 19 Februari 2015. Tak lama jer lagi kan...eh cepat betul la masa berlalu...minggu tu kita cuti panjang plak kan...kalau dapat bercuti sambil menggayakan product dari Nile.com.my ni pun menarik jugak kan....


So..apakah product yang aku idamkan dari Nile.com.my ni? jom tengok apa yang menarik dan aku rasa nak sangat memilikinya....













Jumlah harga barangan : RM18.80 + RM20.50 + RM56.30 + RM 29.90 + RM17.00 = RM142.50


ini jer la wishlist aku untuk giveaway kali ni....insyaallah kalau ada rezeki dan tuah sempena CNY kali ni merasa la aku bergaya dengan semua barangan di atas...korang doakan aku ye....korang kalau nak join pun boleh...masih belum terlambat lagi...sharing is caring kan...

Result boleh chek kat SINI ye..


18 comments:

  1. uikk.. ada balance banyak lagi tu kakkk.. pi cari lagi yang kecik2 tu ada.. kepit kuku ke.. haaaa.. heeee.. rugi.. rugi..

    btw nak komen.. Blog akak ni cantikkkkkk.. sangatttt.. 1st time tengok kaler hijau camni cantik dan header dia, dan susunan dia .. cantikkk.. sape edit ni??

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak SA, wahhh lawa2 pilihan hati. hehe semoga kita murah rezeki dan terpilih antara 5 pemenang bertuah tu hehehhee

    ReplyDelete
  3. bestkan kalau dapat benda yang diidamkan tu kan kak..btw, all the best kak

    ReplyDelete
  4. cantik rantai tu sis....Good luck.....

    ReplyDelete
  5. All the best my dear kak amanda ! Mana tahu ada rezeki kan kan kan....

    ReplyDelete
  6. Wab wah wah byk brg tuu..good luck akk

    ReplyDelete
  7. gud luck SA
    seronok kalau boleh pilih hadiah sendiri

    ReplyDelete
  8. dtg singgah sini. :)

    (( http://nikainaa.blogspot.com/ ))

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah