Monday, January 19, 2015

Pre Loved Jubah Sara Ann to Let Go...

Aku ada beberapa pre loved item nak let go, nak clearkan almari..ada banyak preloved item yg x pakai..jangan risau aku jual murah2 je...korang ada yang suka dan minat jubah?ok...aku nak let go Jubah aku beli ni sebab aku tak pakai Jubah...bukan x nak pakai...cuma dah kurus melidi ni x leh pakai dah...nampak  macam baju pinjam je..dan ini memang jubah baru ye..aku pakai untuk test je semalam...kain pun sedap sejuk je....manik2 tu memang berat..ada sesapa suka kaler pepel x...kaler dia sangat sweet...


Yang ni corak kat lengan...memang cantik...


Bukti siap tag lagi...


Ni bahagian atas...dari leher....


Kain jenis jatuh dan sangat2 selesa


Ni gambaran penuh Jubah Sara Ann ni...


Cantik tau....orang tinggi sesuai pakai..

Aku beli jubah ni duu sebab nak sesuaikan dengan occasion kat opis...ni terpaksa beli lain..nak bagi kat adik2 diorang dah ada jubah kegemaran diorang..Bella Amara la...apa2 jer la...lagi mahal dari jubah ni....


Harga aku beli RM179.00
Size > 38 ( size S-L)

Harga nak let go RM150 ( Negotiate)

Postage FREE!!

If ada yang nak beli sila la email aku kat suriaamanda@yahoo.com

Ada 2 lagi skirt labuh ala2 duyung nak let go...nanti aku dah amik gambar aku up kat entry eh...skirt tu cantik...aku beli kat online adik Dato'CT jual...hehehe....

16 comments:

  1. cantik nya..saya tengah cari jubah budak je..nak pakai untuk sekolah agama..

    ReplyDelete
  2. Panjanglah SA... kakak memang suka berjubah tapi taklah sarat sgt dgn manik
    Yg ni cantik suma rasanya kalau dekat kakak meleretlah sebab kakak tak tinggi:)

    ReplyDelete
  3. cantiknyaaa. tapi duit tak berapa nak ada sekarang. sobsss

    ReplyDelete
  4. Cantik jubahnya to sy tak muat.sy biasa pakai saiz 42.gemuk.huhu

    ReplyDelete
  5. rasa mcm besar ..cik nor pendek..:)

    ReplyDelete
  6. Mmg cantik jubah tu..sue ni rendang je kak ^^

    ReplyDelete
  7. cantik..kalau fiza beli jubah mesti kena potong..almaklumlah xberapa nak tinggi..huhu

    ReplyDelete
  8. cantik tapi size 38 macam kecik.. walau muat sampai L..

    ReplyDelete
  9. Cantik. Tapi x biasa pakai jubah.
    Baru ni pun beli jenis kain cotton.

    ReplyDelete
  10. Cantik SA warna pepel kegemaran akak jugak...tapi kerja jarang2 pakai jubah.

    ReplyDelete
  11. Siapa yang minat pakai jubah boleh cari disini

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah