Thursday, January 8, 2015

Rindu Mama Pada 5 Puteri....

Aduhai...rindu giler aku kat anak2 aku ni....dah orang ingat aku ada anak 5 plak dah...padahal anak aku sorang tu je la kan...selebihnya anak2 buah...ye..anak adik2 aku....lama aku x balik kan...eleh baru 2 minggu kot...hehehe...kira ok plak kan aku x balik 2 minggu...baru rasa rindu giler kat anak2....

jom la aku kenalkan anak2 dara aku tu....aku ada anak bujang gak tp xde dalam gambar...


ni Mardhiah Khairinna @ Dhia...anak adik aku yang lelaki kat Muar...Dhia ada abang si Ikie tu..xde gambar dia lak so x leh enterprem...Dhia ni anak no 2


yang bertiga ni korang yang memang follow aku dah kenal kan...Si kembar  Aressa, Adeliya dan Qhaira


bukan senang nak amik gambar diorang ni...payah


tgok la...Qhaira ngan Aressa je static gayanya...


last sekali dah tentu2 buah hati pengarang jantung aku si Dania...amboi...jalan jauh2 tinggal  mama kan...mandi manda kat Lost World Of Tambun lagi..dulu dah pi tp Qhaira ada dalam perut masa tu...sekarang pi bawak Qhaira...mengimbau la konon...

ayat macam tak  puas hati je mama...memang la x puas hati...sebab mama kena tinggal...esoknya Sabtu tu diorang pi naik Cameron Highland plak...lagi la kejam kan...sedih tau...mama sibuk2 kerja..diorang pi jalan2...kesian mama tau...mama nak jugakkkkk.....but...hehehehe...Ahad tu my sister message me...Dania demam due to her first period....hehehehe...anak aku dah anak dara dah...sejak dari tu hari2 aku duk message dan call tanya condition dia sampai la hari ni....aku yang cuak..first experience aku gak kan.....alhamdulillah dia boleh lalui...tp x lama la...3 hari je..macam false alarm plak...sebab the real period lom kuar betul...just sikit2 dan sakit perut senggugut je....x tau la bulan depan...sure kena prepare awal2...so mama Dania....please standby....

30 comments:

  1. semua comel..Dania dah start period?kena standby tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru start tp macam false alam...keluar skit pas tu xde...hehehehe...

      Delete
  2. alahai...comel2 anak2 dara tu ya...putih gebu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. x tau la macam mana dalam gambar bleh putih macam tu...hehehehe

      Delete
  3. comel2 anak2 dara tu ya...putih gebu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai 2 kali akak komen...thanks akak

      Delete
  4. Eii Qaira tu. Cubittttt kang haaa. Putih gebus gebasss

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu akak gigit je dia....la ni dah ada gigi dia lak gigit akak...

      Delete
  5. Salam kak SA.. lama tak singgah sini.. kak, mase saya baya Dania, umur Dania 15 tahun ke? umo tu la saya 1st time period, saya jadi takot kak nak jumpe org, dok kurung dlm bilik je, hahahaha.. kelakar kan kak... tapi lame2 baru boleh biasa kan diri berdepan dgn org heeee~ takot kan dpt period, heeee~

    haaa SA, bile kite baca entry yg kite UP tu.. kite pun turut rasa sedih, Alhamdulillah.. back to normal kan sis, Syukur................

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dania baru 10 tahun la emme...macam cepat sgt plak kan...tp dia okay..dia cool...

      Delete
  6. suka tgk gelagat si kembar tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huiii...degil tu dua2 tuh...tp kalau SA ada behave plak

      Delete
  7. Wahhhh ! Dah anak dara la Dania. :D

    ReplyDelete
  8. hehe bestnya ada kembar..
    meriah ramai bebudak kecik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best memang best...tp payah nak jaga ooo...kena sabar selalu...

      Delete
  9. Replies
    1. apa kurangnya cik mek Falsya...pun sama gebus...geram nak gigit...

      Delete
  10. Amboi ramainya anak dara akak nie..hihi..
    Cik akak lak..ramai hero2...
    Lamar anak dara boleh..hihihi

    ReplyDelete
  11. alololo. comelnyaa belaka. nani anak sedara ramai hero. heroinnya sorang je.

    ReplyDelete
  12. Alahai comel betul diaorng ni rasa cam nak cubit jer pipi diaorg

    ReplyDelete
  13. Awal anak akak dtg bulan, cepat matang nie. hehehe maria dtg time f1 ke f2. . lambat sbb tu x matang sgt kot. haha

    ReplyDelete
  14. Dania.. selamat datang ke alam remaja.. boleh geng dengan acik 'remaja purba' ni.. ekekeke..
    Takpelah SA.. family faham yang SA kerja.. Dania pun sama.. bukan sengaja nak tinggalkan SA.. hehehe.. tapi jeles kan.. dorang up gambar kita tengok je.. ekekeke..

    ReplyDelete
  15. Comel comel semuanya..geram pulak tengok dak Qhaira tu..apesal comel sangat! Aha..kakak dania dah jadi anak dara dah ni..cepat betul masa berlalu kan kak..dah besar dah :)

    ReplyDelete
  16. kesiannya mama dia kena tinggal...heheh
    dah jadi anak dara dah Dania tu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah