Thursday, January 22, 2015

Menang Gillete Mach3 Turbo

Aku sebenarnya dah lupa pasal ni...tp semalam aku dapat 2 parcel...satu yang Nail Polish tu la satu lagi aku macam kepelikkan sekejap..sapa plak yang bagi hadiah ke...aku ada beli barang online ke...ermmm pelik betul ni....pas tu bukak2 je tgok isinya sebatang Shaver untuk lelaki...baru aku ingat aku dapat dari segmen mana....hehehe....Aku menang dari SINI...ekceli dah 2 kali menang ni...satu untuk Gillette..satu lagi GA Marie France ke apa ntah...orang tuh gigih ajak aku pi outlet Kepong...tp aku blom buat appointment lagi...nanti la....

Closer Shave Zero Redness Guaranteed..

Dah tentu2 shaver ni untuk lelaki la kan...x kan untuk perempuan...tang mana plak nak di shave...opps...ayat kong ajaq dari aku....so..aku buat apa ngan shaver ni...a

well thanks team Gillette...thanks to my dear CIKLILYPUTIH....

27 comments:

  1. Memanglah tak patut boleh terlupa buah hati sendiri
    Nasib baik cepat teringat balik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang x patut..hahahaha.....kang derhaka plak kan kak...

      Delete
  2. hahaha... boleh pulak lupe... husband ana pun pakai shaver yg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. siyes akak lupa..sib baik cepat2 ingat...

      Delete
  3. alhamdulillah...boleh bagi orang yang memerlukannya kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sib baik la kan ada yang guna shaver ni

      Delete
  4. Lupa pun boleh ! Hahaha. Lepas ni jambu la gula hati akak. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdenya...no..no..no...xmo jambu2 eh...

      Delete
  5. Hurmmm...... tu la kebetulan ada gak note pos express semalam - benda alah nie la kot....nantilah esok lusa baru amik....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa..HF pun salah seorang pemenang kan....pi bukak tgok cepat..

      Delete
  6. ye ke perempuan tak memerlukan shaver? tak kan tak potong.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro...shaver jenis ni org pompuan x guna de...org pompuan ada shaver tersendiri....bab tu x kan nak reveal kot...aduhai....hal dalam kain kot...

      Delete
  7. ehh boleh pulak lupa ye..
    nway congrats..

    ReplyDelete
  8. kehkehkeh.. part lupo yang tak boleh blah.. ;)

    ReplyDelete
  9. memang sah sah lah untuk gula gula hati ahkak kan..congrats anyway

    ReplyDelete
  10. atototo cute aje gula gula hati ^^

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...tahniah...tahniah...^_^

    ReplyDelete
  12. amboi kak boleh pulak terlupa gula gula hati pulak. heheh :P

    ReplyDelete
  13. terbaik lah...tahniah!!!

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Adeh.. hahaha...kes bz sampai tak ingat cik abg sendiri ye kak..haha..

    ReplyDelete
  15. ok ok dah sampai pun, ingatkan tak de lagi. lambat sket PR buat keje.. thanks sebab join ek..

    ReplyDelete
  16. tahniah SA
    camna leh lupa ni, hehehe

    ReplyDelete
  17. tahniah akak SA..rezeki nak menang.. :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah