Saturday, January 31, 2015

Buah Cherry Dari Big Boss


Big boss belanja buah Cherry ni....sedap manis...sekotak besar dia bagi kat kitorang...wahhh...ada yang x pernah makan...ada yang dah selalu makan...aku la tu...first time aku makan kat Guangzhou...aku beli masa tu setengah kilo dalam RM20 duit Malaysia...well memang sedap..memang manis...memang x puas makan...memandangkan bos bagi untuk kongsi ngan kawan2 satu department...makan memang x puas la makan...kat MBG mahal weh Cherry ni....sekotak RM80 macam tu...ada pack kecik2 pun mahal gak...tp kalau dah teringin apa nak kira...beli jer la kan....aku sorang je kejap2 pi amik ngap...sampai la sakit perut ko....bergulung perut aku sakit....xpernah2 makan buah sakit perut...hahahaha...maybe sebab aku tak makan nasi kot tengahari tu...Apapun memang buah Cherry ni kaya dengan khasiat dan vitamin especially untuk perawatan kulit...korang nak kulit cantik makan la buah Cherry.....cuma mahal sikit la..kat China je murah buah ni...so far puas la makan kat opis...lagi puas makan kat Guangzhou sebab banyak..pas tu kawan sebilik x suka..apa lagi...makan sorang la.....hahahaha....

15 comments:

  1. mmg sedap cherry yg fresh ni... kalau kat pasaraya sekotak kecil dekat RM10. huhuh mahallll

    ReplyDelete
  2. Tak penah beli... hihi.. kalu yg free mungkin akan rasa ekekek teruk betul kan T_T

    ReplyDelete
  3. Makan betik je lah.. murah n senang dapat. betik pun baik utk kulit..hihi

    http://syidamenulis.blogspot.com/2015/01/betik-dan-khasiatnya.html

    ReplyDelete
  4. selalu makan buah ceri yang ada atas kek tu jer.
    tak sedap..

    ReplyDelete
  5. Tak pernah lagu makan yang masih segar bugar macam.nie kak...pasti sedap kan kak

    ReplyDelete
  6. tak pernah makan lagi fresh cherry camni..mesti sedap kan kak..alhamdulillah rezeki :)

    ReplyDelete
  7. Setakat rasa bolehlah.. sbb buah tu manis..

    ReplyDelete
  8. fuh, bestnya dapat buah cherry..jenis ni memang mahal..kalau wana letak atas kek buat hiasan..sebab nampak cantik :D

    ReplyDelete
  9. penah gak try makan camtu...tak boleh terima dek tekak..hehehe

    ReplyDelete
  10. cherry fresh makan dengan yogurt sedap juga

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah