Thursday, January 15, 2015

Tertangkap Sudah.....Ini kerja dia....

Dapat wassap hari Isnin...ohooo...dah pandai dah yer..ini kerja dia ye..kita tgok akal bijak si Qhaira ni....geram mama tgok dia mengerjakan bedak...aku bg  step by step sehingga dia tertangkap dan buat muka x bersalah dia tu....

Senyap2  dia pi amik bedak bawak ke sudut orang konon2 x nampak....bedak tu mmg x tutup kot lepas guna...


Ok..line clear..kena cepat ni..orang x nampak..uwan ngan atuk tgok tv...


Yeay..berjaya..jom kita pakaikan bedak kat simen..kesian simen ni..asyik Qhaira je pakai bedak..simen pun nak wangi jugak....kan...


Opocot....licin laa......sib baik x jatuh....


Akhirnya...Qhaira tertangkap....nak kata cuak x plak...tp memang muka xde perasaan..muka x bersalah....


Aduhai Qhaira..
Makin lama makin lasak....baru nak masuk 11 bulan..blom setahun lagi...mcm mana mama x geram..ada je aksi dia.....ada je yg dia buat..awak ni kan.....mama gigit karang!!! Last week aku marah dia...terus dijelingnya aku...amboiiii....kecik2 dah pandai....
Bertuah punya anak.....


11 comments:

  1. saya nengok gambar pun dah boleh hidung rasa nak bersin!!!

    ReplyDelete
  2. hahhahahhahhah comel....aunty pon terketawa tgk gelagat awak:)

    ReplyDelete
  3. memang muka tak bersalah tu kak..nak marah tak jadi marah ye sebab comel sangat

    ReplyDelete
  4. hahahah. habis lah bedak sebotol tu tumpah ke lantai

    ReplyDelete
  5. qhaira buat muka tak ada perasaan..sangat comel..^_^

    ReplyDelete
  6. Hahaha..budak2 dengan bedak memnag tak dapat dipisahkan

    ReplyDelete
  7. Pakai banyak mana tetap comel.. macam dak Nuha lepas mandi dah macam tepung gomak ai pakaikan bedak.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. memang budak-budak pantang jumpa bedak.
    memang jadi kerja diaorang ni, hehehe
    comelnya dia

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah