Thursday, January 29, 2015

Sepetang Bersama Blogger 2015????


Kenangan jumpa Mya dari http://blogmaya.com



Teringat kenangan semasa menghadiri majlis Sepetang Bersama Blogger anjuran Denaihati.com last year...seronok...first time dapat gathering dengan blogger2 terkenal dan kenal dengan blogger2 baru...memang satu pengalaman yang sangat berharga bagi aku yang selama ni berkecimpung secara suam2 suku je dalam dunia blogging....
Tahun ni dengar khabarnya aku tanya apa khabar ada lagi majlis Sepetang Bersama Blogger 2015. Tarikh x tau lagi la bila..diorang tengah tunggu anak bulan muncul..tunggu masa untuk umumkan...x sabar nak havoc semeja ngan blogger2 yang kami agak rapat dalam alam maya...x jumpa semuka je lagi...harap2 bukan February ye...bulan 2 nanti aku sibuk dengan adik aku nak bertunang...haaa...prepareration tgh buat...aku di beri tanggungjawab untuk siapkan barangan habtaran as usual...contract sign seumur hidup tu...dah ramai yang booking termasuk anak buah aku si kembar...hahaha...itu memang kelakar dan aku akan citer next entry...
Ish x sabar nak tunggu ketua kampung umumkan date untuk Majlis ni...lambat plak...nampak nau gelojoh ko ni Suriaamanda oiii...tp betul..ada la beberapa orang yang kami dah havoc nak jumpa2 laga2 pipi and montot...eh....hahahaha...no spekulasi lagi ok....ni gang mak2...apapun tunggu la pengisytiharan dari Penyimpan Mohor Besar SBB2015 a.k.a Ketua Kampung Denaihati.com.

44 comments:

  1. wahhhh..bestnya berpeluang join gathering dengan blogger2...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan ada kawan2 blogger ajak gathering last year...sejak tu banyak networking....harap tahun ni dapat pegi lagi...

      Delete
  2. Best kan dapat join. Yang invite pun nama besar jugak. Fuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...memang best dapat pi...boleh dapat kenalan baru...

      Delete
  3. Wow bestnye dapat jumpa blogger2 lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok sue...kalau dapat jumpa sue pun best kan...

      Delete
  4. Replies
    1. ikutkan mmg best..tp kalau dapat jumpa Sue lagi best kan...join la this year..

      Delete
  5. Mudah2an kita dapat berjumpa lagi... :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tunggu pengumuman dari penyimpan mohor besar eh...

      Delete
  7. kalau ada lagi tahun ni saya teringin nak join jugak, mana tau kot2 boleh menang iphone lagi hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan...along pun mengharapkan sesuatu yang best tahun ni...tahun lepas menang baju 6 helai...hehehehe

      Delete
  8. Teringin nak hadiri...tahun lepas tarikh yang sama ada majlis keluarga.

    ReplyDelete
  9. tahun lepas x dpt pegi sb clash dgn event lain..uhuks..

    ReplyDelete
  10. Tahun lepas tak jumpa akak pun...harap tahun ni dapat jumpalah kan..Harap juga dapat pergi SBB2015 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jumpa la..Fiza masa tu tegur Farah Bublynotes...masa tu kita lom rapat lagi..

      Delete
    2. eh..akak ade ye masa fiza tegur kat farah tu?alamak..sorry kak..nanti kalau pergi fiza jumpe terus kat akak ye..

      Delete
  11. Paling bagus buat lepas raya la..eceh!pandai2 je..pergi pun tidak..hehehe

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Kannnn...boleh jugak jumpa Sukma Haron...

      Delete
  13. InsyaAllah kalau ada tahun ni nak pergi lagi hehe. Memang best tahun lepas kan kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyy...memang best kan Hanim...semua tgh tunggu ni...

      Delete
  14. wahh bestnya... dunia blogger pun ada gathering.... taj tahu plak.. kuno sungguh -,-

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best...semua ada dalam dunia blogging ni...blogger baru eh...

      Delete
  15. Wahh seronok laaa dot jumpa nnt..

    ReplyDelete
  16. hehehe..
    semangat nampaknya akak shark nie..
    agak2 SBB2015 ni sempat selfie x sekali.
    tahun lepas x terjumpa langsung.

    ReplyDelete
  17. amboiii siap tunggu anak bulan. hahaha

    ReplyDelete
  18. Teringin nak jumpa rakan blogger ;D

    ReplyDelete
  19. owh... ingatkan dah terlepas lagi... huhuhu... teringin nak g... harap tahun ni dapatlah hendaknya peluang nak pergi...

    ReplyDelete
  20. insyaAllah ada lah tu... pasti lebih menarik SBB 2015 kali ini... :)

    ReplyDelete
  21. bestnya dapat jumpa geng-geng blogger
    mesti ada macam-macam cerita

    ReplyDelete
  22. Menarik... pasti happening kan..;)

    ReplyDelete
  23. Tadi Zumal tengok anak bulan tapi jumpa entri nie. Menanti #SBB2015 gak ^-^

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah