Friday, January 16, 2015

Cerita Sabtu Lepas...

Sikit punya lama pendam citer...minggu lepas baru  nak up hari ni...esok dah Sabtu semula..aduhai...kelam kabut sekarang ni....aku bg laluan kat entry berbayar dulu ikut perjanjian sbb tu terlepas entry yg lain2...bahan byk nak di kongsi..sabar ye aku kongsi satu persatu....
Jumaat malam dapat berita Pak Lang dan Mak Lang accident kat kampung..balik dari pekan Kuala Pilah accident berlanggar dengan lembu...korang tau la kan...kawasan kampung...amat bahaya bila keluar malam....Pak Lang kena tahan ward manakala Mak Lang xde kecederaan..


Kami sewaktu melawat Pak Lang..


Kecederaan di mata dan retak sedikit di batang hidung antara mata...kesian Pak Lang
Tp posing tetap maintain...muahaha 


Bila plak Dania jual pau...hihihi...merah padam muka Dania kena sakat....


Then kami pi makan Rojak Berahim di pekan Kuala Pilah...mading2 x makan lagi kan...sedap..tp mak ckp x sesedap mcm masa arwah Pak Berahim meniaga dulu....

Zoom skit bg korang terliur...hahaha

Itu je update tentang Sabtu aku kat Seremban...2 minggu x balik...bila balik mcm2 hal jadi...tp x pe la...semua pun dah selamat...Pak Lang pun dah keluar hospital....
Semoga Pak Lang lekas sembuh....
Amin....


8 comments:

  1. Uhui sedapnye tgk rojak tu..teringat kat abah sue penah accident dgn lembu juga. Alhamdulillah x kena warded. Cedera ringan je.

    ReplyDelete
  2. Moga Paklang semakin baik dan sihat hendakNYA..
    Rojak tu.. dapnyee..

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh.. sedapnya :D

    ReplyDelete
  4. kene berhati hati kawasan kg..aritu pernah jadi depan mata kat terachi..kereta depan terlanggar lembu melintas..nasiblah takde ape² sebab bawak slow..berdentum jugaklah tu..apepun semoga Pak Lang dan isteri baik baik je cepat sembuh

    ReplyDelete
  5. kawasan kuala pilah tu memang banyak lembu berkeliaran, memang bahaya pada waktu malam.
    memang terliur tengok rojak tu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah