Friday, January 30, 2015

Pengumuman Khas Next Top Komentator Contest Blog Suriaamanda

Pengumuman untuk Followers dan Readers blog Suriaamanda. ..

Next from February onwards...Contest top komentator blog aku akan dikira dari 1hb -25hb setiap bulan...so keputusan akan diumumkan pada 26hb tiap2 bulan..contest ni remain unchanged until further notice. ..so..from 1hb Feb jom kita cari siapa top komentator yang baru...3 pemenang utama masih kekal untuk merebut hadiah dari aku eh..so start 1hb nanti meh la meramai2kan komen kat blog aku....

23 comments:

  1. singgah sambil komen..mana tahu dapat hadiah gojes dari akak...hihi...
    datang nak bayari klik nuffnang untuk akak

    ReplyDelete
  2. menarik ni... boleh cuba, mana tahu ada rezeki jd top commentator blog akak... :)

    ReplyDelete
  3. Hari gaji baru keputusan diumumkan:)
    Murahlah rezeki siapa yg dpt tu kan.

    ReplyDelete
  4. Wah ... siap ada pengumuman khas lagi .. :)
    Nak kena rajin ni komen hehe

    ReplyDelete
  5. well done :)

    suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. best ni kak..insyallah nak komen banyak2..hehe :)

    ReplyDelete
  7. wah nak kena komen selalu la kalau camgini..InsyaAllah akak kalau sempat pasti singgah blog akak..=D

    ReplyDelete
  8. aduhai.. anis xpernah lepas komen byk2 kat sini..huhu.. akn cuba ye..hihihi...

    ReplyDelete
  9. Salam, hahahah...gila hebat blog kau kak...aku xdtg sini seminggu je, dah ramai org potong aku...siap aku terkeluar lagi dpd list yg komen kt blog ni...ish3..tp xpe, aku komen sbb aku suka bace, bukan sbb nak hadiah..hahaha (pujuk diri sendiri ) :p

    ReplyDelete
  10. next month boleh mula cuba.. ;)

    ReplyDelete
  11. wow.....macam best je..macam syok jek....

    ReplyDelete
  12. Wah... Mnarik... Tpi x smpt nk komit komen cm dulu...

    ReplyDelete
  13. Sally ni pemalas la kak...x mampu nak komen selalu...sedihnya (ノ゚0゚)ノ~

    ReplyDelete
  14. Ok Noted..Jom kita meriahkan kotak komen blog ni :)

    ReplyDelete
  15. Jom kita komen banyak-banyak ye ;D

    ReplyDelete
  16. menarik ni...boleh dicuba untuk jadi top komentator untuk bulan Februari ni.nanti SA..hehe

    ReplyDelete
  17. nak try jugak la, tapi tak mampu nak kejar yang rajin-rajin tu..
    gud luck semua

    ReplyDelete
  18. Okay kak..kena rajin rajin singgah sini dan komen ni

    ReplyDelete
  19. dah lama tak jadik top 3 ..hehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah