Sunday, January 4, 2015

Postcards Giveaway from Germany & Czech Republic




Syarat2 penyertaan:


  • Follow blog Jindrisska ni, dan blog Hanis Amanina. (wajib!)
  • Follow instagram ini LINK, kalau suka. (tak wajib pon! sunat jer)
  • Buat satu entry bertajuk 'Postcards Giveaway from Czech & Germany'
  • Bubuh banner dan backlinkkan ke salah satu blog penaja, iaitu INI atau INI.
  • Tag 3 orang rakan blogger, dan inform diorang sekali, jangan lupa :D
  • Tinggalkan URL korang di ruangan komen, salah seorang dari penaja. 


Giveaway tamat pada
09 Januari 2015
(11:59 malam, waktu Malaysia)

Aku nak tag




20 comments:

  1. salam perkenalan yer SA... terima kasih banyak yer sudi join giveaway kitorang...jgn lupa inform kawan2 yang ditag yer... :D all the best :D

    ReplyDelete
  2. Insyaallah kalau sempat nnt sally join kak...thanks! And best of luck! (*^▽^*)

    ReplyDelete
  3. good luck ! http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. goodluck ye . dah join gak ni :)

    ReplyDelete
  5. all the best :) Ros pun ada join.

    ReplyDelete
  6. semoga kita ada luck. heheh :D

    ReplyDelete
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. salam kenal :D all the best yeppp. thank u join!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah