Saturday, January 3, 2015

Dinner Bakso Sajork.....



Balik dari IKEA semalam terus pi mkn kat Kedai bawah condo ni..
X tau nk mkn apa....aku kalau waktu malam mmg jarang la makan nasi...so makan je bakso...
Sedap? Ye mmg sedap coz rasanya ini the real bakso yg aku makan sebelum ni kat Indon...sambal dari the pure cili api..masa kat Indon dulu cilivapi tu diorang x blebd tp diorang tumbuk2 kasar..meat ball diorang buat sendiri dan mewah rasa dagingnya..bukan tepung semata ..kadang2 x tau nk mkn apa aku lepak je sini..tgok ragam org pas tu ada wifi kan....lama gak la lepak..

Hari ni ada food review...so boleh la enjoy makan lagi....



15 comments:

  1. Replies
    1. Memang sedap Za...sebab this is the real bakso yang akak pernah makan..

      Delete
  2. Hehehe.. best kan bila ada geng selfie.. tolong amikkan gambar pun dah kira ok.. janji boleh share dalam blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa....tau takpe...tp kalau dapat jumpa Remaja Purba ni lagi best kot kan...bila nak jumpa?

      Delete
    2. tak tahu lagi bila.. tapi takpe.. kita dah ada contact number.. kot2 ada masa free bolehler kita jumpa.. ;)

      Delete
  3. teringat pulak dulu pernah pergi makan kat bandung , indon :)

    ReplyDelete
  4. teringat pulak dulu pernah pergi makan kat bandung , indon :)

    ReplyDelete
  5. sedap pula tgk meat ball nya...

    ReplyDelete
  6. pernah jugak makan bakso kat JB ni.. ada satu kedai tu memang sedap!

    ReplyDelete
  7. terbayang-bayang bakso kat nogori sembilan dulu..
    memnag pure indon yang buat.
    puas hati dapat makannya

    ReplyDelete
  8. Sedapnya bakso..dah lama tak makan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah