Tuesday, January 20, 2015

Rojak Pasembur Penang Kelana Jaya

Petang Ahad lepas aku sempat makan kat area LRT Kelana Jaya...selalu nampak lori jual rojak ni...x pernah singgah ...tunggu turn duduk pun xde lama mana...tp orang silih berganti datang...sbb tu nak tau apa yg bestnya kan...



Gerai cuma ditepi jalan je...


Bahagian cendol


Rojak Pasembur..sedap mmg sedap...cukup semuanya..


Gelas rare...hihi..x pnh berpeluang minum guna gelas ni.
Biasa tgok orang2 india je guna gelas


Korang kalau nak cuba bole je ke area LRT  kelana Jaya...terletak di area taman betul2 kat situ..x nampak plak signboard taman apa...dan x pasti Sabtu Ahad aje uncle tu meniaga or hari2...rata2 aku tgok regular customer dia yg datang makan kat situ...
Siyesly mmg sedap....

Selamat mencuba bagi yg nak mencuba...

27 comments:

  1. sy suka pasembor...nampak pun mcm sedap.

    ReplyDelete
  2. Tengok Mat Salleh tu pun macam dah tergoda juga SA:)

    ReplyDelete
  3. Alaaa baru je pergi LRT Kelana Jaya tu haritu masa amek Sally. Tak perasan pula rojak ni. T_T

    ReplyDelete
  4. kecur air liur tengok. hahaha :P

    ReplyDelete
  5. lieya suke lepak pekena rojak cendol lori mcm ni along...... lagi2 mase cuace panas....best...

    ReplyDelete
  6. Tgk style rojak tu pun dah boleh agak mmg sedap..

    ReplyDelete
  7. sedapnya rojak pasembuq tu kak..menyelerakan nampak

    ReplyDelete
  8. Kalau makan pasembur, mak cuma suka dia punya jemput2 ke apa namanya tu... :)

    ReplyDelete
  9. alamak.. buat den makin lapar lak jadinya.. oh!My apple.. where r u.. mokcik lapar ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. Itu la biasanya lalu je situ tp blom pernah mkn di situ.

    ReplyDelete
  11. gerai simple mcm ni selalu mmg sedap kan... pasembor tu nampak fresh je.. air kickapoo dalam gelas steel tu nampak sedap hahahahah!

    ReplyDelete
  12. Rojak pasembur tu memang sedap kan?
    Kalau x takkan ramai yang singgah beli.

    ReplyDelete
  13. Haihs terliur , nak balik Penang nanti kena gi pekena Pasembur.

    ReplyDelete
  14. makan pasembuq memang wajib la ada cendol...kalau ada laksa sekali tu memang dah cukup lengkap tu..hehehe

    ReplyDelete
  15. mak aii lama betul tak makan rojak pasembor ni..tetiba rasa teringin ni...

    ReplyDelete
  16. eh, ada jual pasembur sedap kat situ??? wah!!! kena g beli ni. ni tmn yg side stesen LRT ke or opposite side?

    ReplyDelete
  17. minum air dalam gelas ni lebih sejuk dari biasa. Pernah minum air kosong pakai gelas ni kat R&R Thailand on d way nak ke krabi... sejukkkk je air

    ReplyDelete
  18. Kalau dah sedap memang boleh mengulang lagi ni SA...

    ReplyDelete
  19. haa pasemboq orang penang kata. Gelas memang rare. Di penang pun jarang dah jumpa

    Pasemboq di penang pun harga dah mahal sangat

    ReplyDelete
  20. kena mai layan penang mari yang ori nye kak suria hehehe

    ReplyDelete
  21. Rojak tu memang nampak sedap lah kak..emmm

    ReplyDelete
  22. kalau mamak punya memang sedap.
    haiii la, payah betul nak jumpa pasemboq kat kelantan ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah