Monday, January 5, 2015

Sekelip Mata Monday Blues Hilang

Betul orang ckp...kalau stress tgok aje bunga2 cantik..pohon2 hijau...pasti hilang stress...eh aku tgh stress ke? Just Monday blues skit pg tadi..tp la ni dh ok dah...itupun sebab terpandang flower basket depan meja receptionist ni...cantik pulak gubahannya...wakau aku bukan peminat tegar bunga...buat naluri seorang wanita mmg lebih ke arah kecantikkan bunga kan..

Pernah dapat bunga?  Ikutkan x pernah la dr org tersayang...tp pernah dapat dari ntah sesapa...hihihi...tp aku x amik la bunga tu...aku bg kat makcik tea lady...muahaha..giler nak amik ..sekali kena mandrem terus aku giler kat org yg htr bunga tu...hihihi....



First time tgok rose colour mcm 3D ni.....


Rose yg pink ni sweet sgt kan


Yg ni aku x tau nama bunganya...ada yg tau?

Memang bunga2 ni berganti selang seminggu...macam2 jenis..kadang2 cantik..kadang2 x cantik...tp kali ni aku terpanggil nk belek plak...sweet jer kalau dpt bunga kan...especially on birthday..anniversary ke...sbb as a secretary aku selalu je arrange bunga untuk soecial date bosses...masa birthday wife dia..anniversary diorg...macam2 lagi la...sampai kadang2jeles..asyik arrange bunga untuk orang...untuk diri sendiri mmg x la dapat...

Ermmm berangan je la dapat bunga......
Berapa kali korang dapat bunga dalam setahun?


19 comments:

  1. Kita tak suka bunga , tapi impian nak orang bagi bunga. Bila minta husband dia cakap - 'kau buang tebiat ke ape ?'. LOL !!!!

    ReplyDelete
  2. saya pon tak pernah dapat bunga..pasu bunga pon idok..

    ReplyDelete
  3. jujurnya, pernah dapat bunga hanya dari anak sedara. hihihi..

    ReplyDelete
  4. kalau tak silap bunga merah mcm keladi tu nama anturium.... saya suka bunga gak... suka ambil gambar bunga hehehe

    ReplyDelete
  5. Tak pernah dapat sekuntum bunga pun kak Suria. Gambar bunga ade la..bila di tanya napa bg gambo je, dia cakap jadilaaaa bunga gak tu. Grrr ... biking berasap je! Hahahaha

    ReplyDelete
  6. Semoga si dia terbaca entry ni dah tau apa yang perlu dia buat..
    ekekekkek

    ReplyDelete
  7. first time nengok bunga ros 3d ..

    ReplyDelete
  8. ros pink tu cantik..tak pernah dapat bunga..hehehe

    ReplyDelete
  9. Tengok bunga yang ke2 tu cantik sangat.
    Bestnya kalau dapat.
    Tapi, kalau dah layu malas pulak nak simpan :)

    ReplyDelete
  10. cantiknya bunga.. pernah dapat daripada orang yang admire.. rasanya 2x jer pernah dapat..

    ReplyDelete
  11. pernah dapat sekali.
    tu pun dari family masa hari graduation dulu.

    ReplyDelete
  12. Salam, haha betul, bunga2 ni mcm ada kuasa psikik yg menenangkan..sy xgemar dpt bunga sbg hadiah sbb sayang, nt layu T_T...bunga sy dpt mase konvo pun sampai kering-kontang keras kejung sy still simpan..hahah..tp tetap suka bunga utk hias2 rumah, boleh jadi terapi :D

    ReplyDelete
  13. samalah dengan en. suami.. tak layan bunga2 ni.. hehehe.. setakat ni tak pernah lagi dapat bunga.. tapi kalau dapat bunga nanti, ai cite dalam blog ek.. kehkehkeh.. maklumlah tak pernah dapat bunga walau sekali..

    ReplyDelete
  14. Hehehe kalau tanya Lya berapa kali dpt bunga dalam setahun ?? Lima nam kali jugak la kot ..Hehehe ..

    ReplyDelete
  15. Hahaha seronok dpt bunga kan kan kan ..Bahagia gituu ......

    ReplyDelete
  16. Memang seronoklan dapat bunga kan..cantik bunga rose pink tu kak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah