Wednesday, January 28, 2015

Mengintai Pucuk Muda.....

Heppp...jangan macam2...pucuk muda apa plak ni kan...ahaks...ni nak bg tau ..pokok yg aku letak kat opis yang dh mati tu kembali hidup...nampak tak...nampak tak? Sebelah dahan mati tu tumbuh dahan baru...dah tumbuh pucuk2 muda...pas tu ku intai cinta pucuk muda yg baby pun dah tumbuh....haaaa...cukup jagaan cukup baja dan air...sure yg mati tumbuh kembali kan...


Nampak x pucuk muda tu..


Gigih aku snap guna Note 2 buruk tu...


Haaa...no kontroversi2 eh ..tajuk je bikin panas..ahaks...

Sekarang aku dh x banyak entry kan...ada beberapa entry advertorial yg blom boleh up 

Lagi...no..no...no....blom sampai waktu lg nak up....alhamdulillah rezeki...

If ada yg nak hire aku buat product review or advertorial post boleh la email ke 

Suriaamanda@yahoo.com

Lets deal....harga boleh runding....

16 comments:

  1. rajin sungguh membaja pokok kan.. kekekeke. wah masyuk la byk advertorial

    ReplyDelete
  2. Ada pokok kat meja rasa fresh dan nyaman sikit ^^

    ReplyDelete
  3. ingat apa tadi...
    hehehe...
    http://jmbelog.blogspot.com/2015/01/sitemap-v2.html

    ReplyDelete
  4. Okehhh..
    dah intai pucuk nya...hahaha

    ReplyDelete
  5. Tajuk bikin suspen tapi sib baik dah pernah baca entry sebelum ni so takde rasa suspen sangat.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. Akak kena baja selalu nieh..haha..kasi pucuk muda tu jadi besar sikit...nampak comel je cik akak tengok...

    ReplyDelete
  7. seronok kalau tanam bunga hidup dan menjadi kan..kalau mati memang malas dah nak tanam..huhu

    ReplyDelete
  8. Salam, wahh tumbuh balik...bestkan!

    ReplyDelete
  9. tajuknya bikin saspen.
    pokok apa ni SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah