Monday, January 19, 2015

Romancinta -Mojo ft Caliph Busker AJL The Best Ever...

Aku x tengok pun AJL malam td...sibuk shopping kat Sogo..sebenarnya mencari barang utk bakal ibu mertua...ikutkan mmg ingat tentang AJL 29...tp tu la...terlupa...balik pun lambat...
Tau2 pagi ni kecoh kat opis pasal AJL29...ada yg x puas hati..aku pun tgok la kat you tube apa yg diorg ckp pasal mojo...jumpa video ni....omg...ya allah...x tau plak mojo ft dgn Caliph Busker ni.. aku mati2 ingat Aweera masuk balik untuk AJL...


Source from youtube

Speechless...
Sangat2 speechless...belum diorg nyanyi lg aku dh naik bulu roma....seram kat tengkuk aku...mati2 Ingat Aweera yg nyanyi...suara akan2 kot...tabik spring la kat penyanyi ni...Edry mmg buat keputusan yg betul2 membanggakan...see satu dalam sejuta kan orang2 OKU yg ada suara yg sgt2 bagus..mmg aku sokong Edry utk jadikan mereka artis bawah naungan KRU...walau rupa kurang tp mereka ada bakat..ada aset uang boleh membantu mereka untuk berjaya dalam kehidupan...mmg vokalist ni nyanyi seolah2 takde perasaan
Tp dia mempunyai vocal yg mantap...

Sepanjang aku hidup di dunia ni...ini pertama kali aku tengok dan dengar yang ada penyanyi yg boleh nyanyi sampai buat aku menangis secara tiba2...
Tapi syg kan Mojo kalah....hanya mampu meraih persembahan terbaik...tp kita semua tahusiapa pemenang sebenarnya....kan?


18 comments:

  1. Kakak pun tak tonton SA
    Hari sekolah biasalah tv pun kena sekolah tak boleh on..

    ReplyDelete
  2. Sama la kak, sue x tgk jg AJL mlm td..

    ReplyDelete
  3. meremang bulu roma dengar..memula tak layan gak..
    memang thorrrbaekkkk..harap murah rezeki dorang lepas ni..

    ReplyDelete
  4. yg menang Qu putih Qu Putih.... hehehehe... saya pun belum tengok lagi... tengah ada rakaman tu... akan di tengok kemudian atau tak tengok langsung

    ReplyDelete
  5. ai pun tak tengok malam tadi.. pun belum berkesempatan nak carik dalam youtube.. tapi memang rezeki dorang malam tadi.. Tak sia-sia tukar penyanyi..

    ReplyDelete
  6. kak, mmg bagus pilihan edry amik diorg join mojo..mmg persembahan yg mantop!
    cumanya ramai yg tak tau ttg apa erti juara lagu..ramai gak yg bising nape joe n sonaone yg menang..
    sebenarnya lagu yg dipertandingkan, bukan artis yg dipertandingkan..
    lagu apa khabar adalah pemenang lagu terbaik dlm AIM, so mmg x bole nak sangkal lg dah susunan lirik dan muzik lagu ni..
    mmg bagi kita nampak biasa2 je. tapi bagi juri2 dan mereka2 yg berada dlm industri seni, diorg tahu apa maksud lagu yg sebenar

    ReplyDelete
  7. mmg meremang tengok..ni la kejutan yg edry kata tu..mmg terkejut ckap kau..

    ReplyDelete
  8. akak..kite smp skang nie masih lagik duk meremang bulu roma bile radio ulang balik lagu roman cinta nie..mmg superbbbb!!..

    ReplyDelete
  9. memang best tengok persembahan diorang malam tadi :D

    ReplyDelete
  10. mereka berbakat.tahniah untuk mereka

    ReplyDelete
  11. Jelles tau i dengar SA soping2 kat sogo.
    Boleh join?

    ReplyDelete
  12. Allah tarik nikmat penglihatan,tapi Allah kurniakan bakat dan suara yg sedap.. :)

    ReplyDelete
  13. Saya tak tengok pun. Sebab anak saya nak tegnok ceria huhu
    Nasib baik kak Suria letakkan video ini. boleh layan

    ReplyDelete
  14. saya pun tak tengok malam tu SA
    lepas tu baru cari dalam you tube bila dah kecoh-kecoh
    memang meremang bulu roma dengar suara dia

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah